Založ si blog

Toto by ani v Mongolsku neprešlo, odsúdený za usmrtenie z nedbanlivosti, menovaný korunovaným mafiánom, do jednej z najvyšších prokurátorských funkcií.

To nevymyslíš, toto by neprešlo ani v Ulambátare a smeje sa nám celý svet. Nielen za tento prešľap. Slovensko sa stáva krajinou absurdít, aké tu ešte nikdy neboli. Daniel Lipšic včera na Bratislavskom hrade, počas slávnostnej ceremónie, zložil sľub na špeciálneho prokurátora predsedovi parlamentu Borisovi Kollárovi.

Toto sa fakt nikde vo svete nedeje, aby sa neprokurátor, ešte k tomu bez špeciálnej previerky, zároveň trestaný a za zabitie z nedbanlivosti odsúdený človek, teda vo výkone trestu a pod dozorom probačného úradníka, stal špeciálnym prokurátorom, ktorého do tejto vysokej funkcie menoval mafiánsky „džigolo“, podvodník a papaláš Kollár.

Elity sveta, pozývame vás, príďte sa učiť na Slovensko, ako ľahko sa dá vytvoriť politicko-mocenská žumpa!

„Jama levová“, ako povedal Lipšic, no my všetci zdravo zmýšľajúci ľudia sa posnažme, aby do tejto jamy spadli čo najskôr všetci títo ľudskí vyvrhlíci, spodina národa, ktorá sa aktuálne hrá na pieskovisku moci.

Záleží to len na nás, ak sa nepoučíme, prídu ešte oveľa väčšie politicko-mocenské ohavnosti.

Tak čo Slováci, dokážeme spojiť sily ducha, sily dobra v sebe, aby sme sa postavili účinným spôsobom týmto mocenským zvrhlostiam?

 

Čo je to dobro? Kto pozná správnu odpoveď?

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529834x
Priemerná čítanosť článkov: 13943x

Autor blogu

Kategórie