Založ si blog

Mimoriadne udalosti! Žiada sa okamžité vystúpenie prezidentky Čaputovej pred národom!

Prečo zomiera v súčasnosti na Slovensku tak abnormálne veľa ľudí?

Najviac ľudí zomiera v súčasnosti doma, pretože sa im nedostáva urýchlenej lekárskej zdravotnej starostlivosti. Rýchle záchranné služby sú so silami na dne, nemajú kapacity a tak umierajú doma pacienti s dlhodobo neliečenými diagnózami ako Cukrovka, hypertenzia, onkologické ochorenia a ďalšie ochorenia, ktoré by sa v normálne fungujúcom zdravotníctve liečili alebo včas diagnostikovali.

Pre takýchto zdravotne zdecimovaných ľudí potom stačí, aby sa ich chytila malá chrípôčka, ktorá sa samozrejme v takto mimoriadne oslabenom tele rozvinie do katastrofálnej podoby a pacient umiera! Neumiera však na Covid, ale s Covidom a NEUMREL by, ak by jeho ostatné diagnózy boli liečené tak, ako to bolo v minulosti. To znamená, že sa nejedná o úmrtie, ale o vraždu v každom jednom takomto prípade!

Jedná sa zároveň o vedome zinscenovaný a vynútený kolaps v zdravotníctve, za výdatnej podpory súčasných vlastizradcov a vrahov na čele nášho štátu. Už sme o tom písali v predošlých statusoch, títo cynickí a arogantní diletanti skončia s doživotiami vo väzbe po zmene politického prostredia, čo sa s veľkou pravdepodobnosťou udeje už tento rok.

Doživotie za opakovanú vlastizradu /riadia sa pokynmi z vonka/ a za vedomé vyvražďovanie a genocídu Slovenského národa.

Najhoršie je, že toto vedomé vyvražďovanie obyvateľstva na Slovensku bude v dobehu udalostí ešte nejaký čas pokračovať.

Umiera preto najviac ľudí u nás, lebo v súčasnosti máme zdravotníctvo v stave a v kapacitách na úrovni Bangladéša!

Tvrdé, veľmi tvrdé budú následky pre kompetentných!

 

Z komentárov:
D.Š.
„Deje sa to všetko s tichým súhlasom väčšiny národa…“
Odpoveď:
V Čechách robia po námestiach prednášky na túto tému, zhlukujú sa skupiny ľudí okolo prednášajúcich a napokon ich je tam dosť veľké množstvo všetkých. Je to vynikajúci druh osvety.
Tí všetci odborníci na Slovensku, ktorí natáčajú tie svoje videjká, by mali URÝCHLENE vyjsť do ulíc a informovať národ, ako veci v skutočnosti stoja. S každým prednášajúcim by boli hneď aspoň dvaja právnici, advokáti a ľudia rétoricky zdatní v prípade, ak by si polícia prišla plniť svoje opätovné protizákonné činnosti. Všetko by sa rázom zmenilo!
Harabin, Micheľko, jeden doktor, druhý doktor, jeden politológ, druhý politológ, jeden analytik, druhý analytik, všetci by sa mali urýchlene vybrať na námestia a začať s informovaním národa. Tie ich videjká pokryjú len malú skupinu obyvateľstva.
Si predstavme, ak by sa naraz konala takáto udalosť aj v desiatich mestách na Slovensku, v lavínovitom efekte by sa to nabalilo do sily a masy ľudí a odporu, že títo vlastizradcovia „tam hore“, by nemali žiadnu šancu.
Blíži sa otepľovanie, preto títo „videjkári“ by mali urýchlene vyjsť do ulíc, tam je zmena reálne dosiahnuteľná, nie v teple obývačky, za stáleho sledovania lajkov či počítadla sledovanosti! Ľudí treba masívne a odborne informovať!
S.H. „Oni zakázali ordinovať lekárom, majú liečiť cez telefón a dovolať sa im nedá! Ak má človek vážne zdravotné problémy, nemá potrebné prehliadky! Ale ak sa niekde dostane, bez testu ho nezoberie žiaden lekár….a to nariadilo ministerstvo! Potom majú možnosť navyšovať počty chorých a mŕtvych a všetko vraj umrelo na kovid!“
Odpoveď:
Moja osobná skúsenosť v rodine – obvodnému lekárovi zdiagnostikovali vírus Corony v tele, nič mu ale nebolo, musel však zostať doma. V minulosti x krát pracoval s angínou, chrípkou čo dokonca s teplotou, to je potvrdené z viacerých strán a všetko bolo samozrejme v poriadku. Teraz si člen rodiny chcel dať predpísať lieky. Dovolal sa asi na 20ty krát, lieky však nabehli až na tretí deň do systému a neprišli, resp. nenabehli tie najpodstatnejšie – lieky, ktorých absencia môže u pacienta vyvolať katastrofálne zdravotné problémy. V ten deň telefónoval opäť, že mu chýbajú najdôležitejšie lieky, no nedovolal sa ani na druhý deň.
A tak musel osobne riskovať a ísť do ambulancie, kde sestrička robila doslova operátorku ako v telefónnej ústredni, lenže v deň príchodu, lebo nedostatok liekov bol už akútny, boli dvere do chodby ambulancie obvodného lekára už zamknuté! Tak duchaprítomný člen rodiny napísal na tie dvere súrny oznam o veci a každý deň chodil sledovať do lekárne, či sa mu tam objavia akútne potrebné lieky. Asi vraj na tretí deň nabehli lieky, ale opäť tie isté ako predtým, zasa tam neboli tie najdôležitejšie!! Súčasný stav u neho je taký, že zostal bez životne dôležitých liekov a ambulancia obvodného lekára je uzamknutá!! TOTO SA DEJE NA SLOVENSKU DNES!!

 

Toto by ani v Mongolsku neprešlo, odsúdený za usmrtenie z nedbanlivosti, menovaný korunovaným mafiánom, do jednej z najvyšších prokurátorských funkcií.

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529813x
Priemerná čítanosť článkov: 13942x

Autor blogu

Kategórie