Založ si blog

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne!
Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty.
Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa.
V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité „rozuzlenie“. Týmto BUDEME DOSLOVA VYDEDENÍ zo slobodnej voľby rozhodovania, ktorá je ľudskému duchu a tým aj človeku, vlastná. Skrátka, už nebudeme môcť páchať žiadne zlo, pretože okamžitý spätný účinok takéhoto počinu človeka, mu privodí ujmu na zdraví i živote v rozsahu, ktorý mu už nikdy viac nedovolí konať podobne.
Kto sa však nebude chcieť poučiť a vradiť do tohto „nového systému“ ani pod „takýmto prísnym dohľadom“, bude v zrýchlenom dianí odvedený zo Zeme, teda pozemsky zomrie, aby už nikdy nemohol byť na Zemi rušiteľom a škodcom.
Ani jediný človek sa tomuto NOVÉMU, čo je pred nami, nebude môcť vyhnúť, alebo nebodaj svoje falošné správanie nejako „zobchodovať“ s Božou Spravodlivosťou. Všetko to pokrivené a falošné, čo ešte poznáme dnes, skrátka už nebude existovať.
Ak by toto zrýchlené pôsobenie Božských zákonov na Zemi platilo už dnes, do týždňa vymrie drvivá väčšina ľudstva, tak prísne, no Spravodlivé Dianie je vyhradené pre blízku dobu na Zemi.
TOTO bude dlho ohlasovaná doba BOŽIEHO KRÁĽOVSTVA NA ZEMI!
Nie je v tom však nič náboženské a ani biblické, biblia len zachytila niektoré proroctvá a o tej dobe, ktorá je už tesne pred nami a tak VŠETCI sme jej súčasníkmi!
Bude to doba bezpodmienečného dodržiavania Pravidiel Života, tých Pravidiel, ktoré i tu na Zemi, od začiatku nastavil Stvoriteľ.
Tým ale, že sme tisícročiami úpadku zneužili Dar slobodnej vôle, bude nám táto „vzatá“, teda bude podviazaná práve tou zmenou, ktorá sa už deje a ešte len naplno rozvinie – zmena v okamžitom rozuzľovaní karmy.
Čokoľvek dobré a pozitívne nás okamžite posunie vo vývoji dopredu, naopak, čokoľvek rušivé a zlé, nás ohrozí v Spravodlivom vyrovnaní tak, že budeme buď okamžite za tento zlý počin poznačení, VIDITEĽNE pred všetkými, alebo rovno odvedení z pozemskej roviny bytia, pretože previnenie bolo i cez všetky predošlé napomenutia mimoriadne závažné.
Takto a nie inak, sa bude v blízkej dobe prejavovať Láska Božia na Zemi, aby všetci dobrí, boli uchránení od vzniku nového zla po Veľkej Očiste, ktorá je tesne pred nami. Zlo tak nebude mať šancu sa viac zachytiť, nieto udržať na Zemi…
Otázka:
„V mnohých článkoch píšete, že onedlho budeme pozbavení slobodnej vôle. Čiže budeme „poslúchať ako otroci“….. Bez vlastnej vôle a teda nemôžme už nijak škodiť sebe ani druhým… Trochu mi to pripomína „roboty ‚“… naprogramované….mám z toho zmätok, mohli by ste mi to objasniť?“
Odpoveď:
Odpoveď na túto otázku ste si určitým spôsobom sama zodpovedali už v jej znení. Človek, ktorý koná dobro, predsa nikdy nemôže byť otrokom.
Všetko to nové, čo má prísť a onedlho aj príde, bude o vyžarovaniach, o mimoriadne zvýšenom tlaku Svetla na ľudstvo, ktorý bude po dobu tisíc rokov na očistené a nové ľudské pokolenie pôsobiť.
Dá sa to pripodobniť k mnohým prežitiam, aby sme pochopili, o čo pôjde. Napríklad ak by človek chcel vedome položiť ruku na rozpálený sporák. Ak ju položí, lebo má slobodnú vôľu, môže, môže ju na ten sporák položiť kedy chce a na ako dlho chce, ale musí si uvedomiť, že je to čin, ktorý stojí ostro proti Božím zákonom.
Bolo by to vedomé a nezodpovedné konanie človeka s úmyslom sebapoškodzovania. Isteže, sú aj nechcené a nešťastné nehody v tomto smere…
Takže ak človek chce, lebo má slobodnú vôľu, tak môže konať takto nezodpovedne, ale musí počítať s okamžitým následkom zranenia, teda popálenia sa od miery intenzity tohto previnenia, tejto jeho svojvôle a nedodržiavania Pravidiel života.
Toto dokáže pochopiť každý človek, že to predsa takto funguje a že v tom neexistujú žiadne odchýlky. Keďže je to horúci sporák, do ktorého bola „vliata“ zvýšená energia, ktorá rozpálila jeho povrch na vysokú teplotu, človek nemôže byť pozbavený následkov pri takomto popálení sa, ani keby to bolo neúmyselné, trebárs z nedbanlivosti. Skrátka vždy sa popáli podľa miery intenzity priloženia ruky na takýto horúci predmet.
Z tohto detsky jednoduchého príkladu, plynie krásne poučenie. Tým, že človeku Stvoriteľ, cez zákony Božie ukazuje, že tak nemá robiť, lebo je to proti poriadku sveta, z neho predsa nerobí otroka typu „ja som Stvoriteľ, poslúchaj ma“.
Poznaním následku z takéhoto činu, je predsa veľmi jasným prežitím človeku ukázané, čo je dobré a čo nie a že ten rozpálený sporák mu má slúžiť prevažne k príprave pokrmu, alebo získania tepla do priestoru, ale nikdy nie k tomu, aby naň prikladal napríklad ruku.
Čiže človek sa musí učiť používať všetky súčasti svojho života presne v zmysle ich predurčenia. Podobne je to aj s myšlienkami.
Musí sa snažiť o ich čistotu, teda vytvárať také myšlienky, ktoré slúžia k pokroku, k pozdvihnutiu vedomia a k zvýšeniu charakterových vlastností človeka. Napríklad človek panovačný a hnevlivý, nikdy nemôže mať vysoký charakter a tak aj TRVALE dobré a čisté myšlienky.
Nedávno sa mi naskytla možnosť zúčastniť sa rozhovoru s človekom, ktorý sa vyjadril, že užíva rôzne tabletky a že už nemôže ani piť alkohol, ale že to by nebolo až také zlé, vraj najhoršie je, že sa už nemôže rozčuľovať nad svojou ženou. Často sa totiž hádali.
Akonáhle sa rozčúli, vraj príde mu zle, „na srdce“ a potom dostáva mdloby, slabosť, takže je doslova prinútený viac sa nerozčuľovať. Ak to nedodrží, ten stav potom, ktorý zažíva, trvá dlho, pričom nikdy v minulosti také neprežíval, ale len teraz, v jeho pokročilejšom veku, má s tým veľké problémy.
Doteraz nevedel v sebe udržať zlosť a vždy vybuchol. Do určitej doby to ale bolo u neho bez zjavných následkov.
No v súčasnosti, už po nejaký čas, nastala v jeho živote v tomto smere veľká zmena. Doslova sa vyjadril, že teraz je bezpodmienečne „prinútený sekať dobrotu po každej stránke“. Nedodržanie tohto, pre neho nového a pokojného stavu, u neho môže totiž skončiť vraj i veľmi tragicky. Z medicínskeho hľadiska trpí vážnou diagnózou a prílišným rozčúlením je v ohrození života /infarkt/.
No a presne takto sa prejavuje a ešte len bude prejavovať zvýšené pôsobenie Božieho zákona Spravodlivého vyrovnania za všetky naše činy, teda myšlienky, slová i skutky.
Z tohto príkladu vyplýva, že vôbec nie je otrokom ten, kto sa napríklad často háda so ženou a musel s tým promptne prestať, z dôvodu nejakého prinútenia.
Nie je otrokom nejakých „nariadení“, ktoré sú momentálne proti jeho vôli, ale je len prinútený k tomu, aby konečne „sekal dobrotu“, teda bol dobrým, pretože jeho vôľa sa nestotožňovala s Vôľou Darcu Života. Stvoriteľ predsa každému človeku daroval Život k tomu, aby poznal nádheru tohto Daru, ktorá sa dá prežívať jedine skrze dobré skutky.
Čiže aj v tzv. Tisícročnej ríši, bude môcť robiť človek čo chce, ale OKAMŽITE za to ponesie aj následok, teda musí prijať plnú zodpovednosť v zrýchlenom priebehu Zákona príčiny a následku. Už sa nebude u človeka vytvárať žiadne „veľké koleso karmy“, kým sa mu spätný účinok vráti, ale okamžite mu bude v tej KONKRÉTNEJ chvíli ukázané, či to, čo robí je správne, alebo nie.
Práve takýto nový druh života človeka na Zemi, ho bude učiť byť dobrým a byť dobrým, predsa nie je žiadne otroctvo, pretože práve dobro prináša človeku tú pravú duchovnú slobodu.
Z toho vyplýva, že práve dnes sme väčšina z nás otrokmi, pozemsky aj duchovne. Pretože je v nás zažitá prevažne povrchnosť a nezáujem o všetko hodnotné a o dennodennom učení sa poznávať Božie zákony, o tom nemôže byť u drvivej časti ľudstva už ani reči. Kto na toto dbá? Až na nepatrné výnimky, nikto!
Ríša Mieru a pokoja na Zemi predstavuje aj doslovne, nielen obrazne, určitý časový vývojový úsek ľudstva na Zemi a prinesie konečne slobodu ducha v hmote.
Blízka doba vystaví v tomto smere každého človeka prežívaniu s takými jasnými signálmi, že človek nebude mať najmenších pochybností, že sa tu v tomto smere čosi veľmi vážne deje a že jediné, čo môže robiť, je byť dobrým vo všetkom jeho pôsobení, v každej, i v tej najmenšej a najnepatrnejšej jeho činnosti.
Byť dobrým neznamená nič iné, ako poznávať a plniť Božie Pravidlá života.
Dobro je následkom, resp. dobro vzniká ako dôsledok plnenia Božích zákonov, pričom plniť a dodržiavať ich môže iba taký človek, ktorý ich dôverne pozná. Poznať dôverne Božie zákony zasa znamená to isté, ako poznať dôverne Vôľu Stvoriteľa a tým aj Boha.
Tá dôvera v sebe zahŕňa prirodzenú poslušnosť týmto dokonalým Pravidlám života, z čoho zákonite ožíva aj nefalšovaná úcta človeka k Stvoriteľovi.
Kto z ľudí dnes má však v sebe oživenú pravú úctu k Stvoriteľovi?
Kto pozná a aj správne chápe Pojem Stvoriteľa?
Kto v sebe oživil pravú, rýdzu a čistú zbožnosť, zbavenú akéhokoľvek náboženského fanatizmu, či blúznenia?
Ušetrime si odpoveď.
Plytkosť a povrchnosť na vrchole svojho „rozkvetu“!
Pritom len takýmto spôsobom, v poznaní Pravidiel života, sa môže človek aj približovať k Darcovi života, k Bohu. A o toto predovšetkým ide, dostať sa z týchto nížin Stvorenia, čo najbližšie k Stvoriteľovi, k Zdroju Života, pretože táto blízkosť v sebe okrem iného zahŕňa aj ochranu, pred akýmkoľvek nebezpečenstvom. Podanie pomocnej ruky zo Svetla, je pre takého človeka pripravené vždy, ak Ju nevyhnutne potrebuje a ak si Ju samozrejme aj zaslúži.
Byť dobrým, znamená byť človekom hodným všetkých Darov a Milostí Tvorcu sveta. On to tu všetko múdro zariadil, teda aj všetky naše podmienky k životu.
Stačí len, radostne sa vradiť do tohto Dokonalého systému života.
Toto učenie sa teda nie je žiadne otroctvo, naopak, prináša to človeku len blaženosť. Cibrí charakter a vedie človeka k spravodlivému a cnostnému životu.
Naopak, otrokom je každý človek, ktorý sa nechce duchovne vzdelávať a vyvíjať.
Byť dobrým teda znamená byť poslušným pri plnení Stvoriteľom nastavených Pravidiel života a vtedy sa človek vyvíja duchovne i pozemsky správne a spätne sa mu dostáva tej pravej blaženosti, do jeho každodenného pôsobenia.
Nová doba na Zemi, tzv. Ríša mieru a pokoja, bude veľkou školou pre ľudstvo. Za ten čas zvýšeného tlaku Svetla a zrýchlených účinkov Božieho zákona Spravodlivosti, sa človek a ľudstvo naučia plne rešpektovať Zákony Boha, čím zakrátko na Zemi vznikne doslova odlesk Raja, nášho skutočného Duchovného domova vo Výšinách Svetla…
/pokračovanie/

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Matovič môže zabrániť vojne s Ruskom!

16.03.2021

Je to horšie, než sme si dokázali pripustiť! So Slovenskom bolo a je počítané ako so STRATEGICKOU KRAJINOU /patrí tam aj ČESKO/, v plánovanej vojne NATO verzus RUSKO, ktorá je na „programe dňa“ už v najbližšom období! Sulík s Matovičom sa hádajú už rok a vždy to vyriešili, vždy sa dohodli a nič sa medzi nich nemohlo postaviť také, aby bol dôvod iniciovať [...]

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Nemecký poslanec AfD Bystroň se ohradil proti článku Der Spiegelu o ‘ruských’ balíčkoch

27.04.2024 10:10

Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Peter Bystroň sa ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatkov od proruskej siete prijímal balíčky.

parlament

Na Slovensku chce vzniknúť ďalších päť politických strán

27.04.2024 09:58

Na Slovensku chce aktuálne vzniknúť päť nových politických strán. Oznámenia o zbere podpisov zverejnili na webstránke Ministerstva vnútra SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529850x
Priemerná čítanosť článkov: 13943x

Autor blogu

Kategórie