Založ si blog

Matovič môže zabrániť vojne s Ruskom!

Je to horšie, než sme si dokázali pripustiť! So Slovenskom bolo a je počítané ako so STRATEGICKOU KRAJINOU /patrí tam aj ČESKO/, v plánovanej vojne NATO verzus RUSKO, ktorá je na „programe dňa“ už v najbližšom období!

Sulík s Matovičom sa hádajú už rok a vždy to vyriešili, vždy sa dohodli a nič sa medzi nich nemohlo postaviť také, aby bol dôvod iniciovať odvolanie Matoviča zo strany SAS a ZA ľudí. Prečo zrazu tak besnejú a vyvádzajú?

Odpoveď je jednoduchá, Liberálna a slniečkárska SAS a rovnako v „americkom zadku“ videná strana Za ľudí, ktorú celebruje Kiska z úzadia, sú poplatní západnej a hlavne pro-americkej propagande a dostali dobre zaplatené za to, aby na Slovensku v dohľadnom čase pripravili pôdu pre vytvorenie zo Slovenska tú najväčšiu základňu NATO, namierenú proti Rusku a nad týmto všetkým dohliada „šípková Ruženka“ v Prezidentskom paláci!

Ak by Matovič a to celkom zámerne nevytiahol „Ruskú kartu“ so Sputnikom, dnes by sme tu riešili zasa len „korunku“ a detinské šarvátky medzi Sulíkom a Matovičom.

Lenže Matovič sa skrze Sputnik V pred zrakom západu sám prehodil cez palubu a preto ten vreskot dnes, preto to škriekanie všetkých proamerických a liberálnych kreatúr, lebo „Matovič zradil“ veľkolepé plány týchto zvrhlých elít sveta.

Nech je Matovič aký chce a Slovensko takmer potopil, teraz má ale šancu zachrániť ho!

Za žiadnu cenu nesmie pristúpiť na túto ich hru a musí trvať na svojom, na urýchlenom začatí vakcinácie Sputnikom a hlavne ukázať svetu, že mu ide o princíp a nie nejaké geopolitické hry.

Fico urobil svojho času osudovú chybu že odstúpil s Kaliňákom, mali zostať tam kde boli a pevne držať svoje opraty a nech by tí zaplatení žoldnieri na násmestiach tam škriekali i dodnes, veď vodné delá sa dajú dokúpiť vždy. Urobili vtedy fatálnu chybu a ak Matovič urobí teraz tú istú a nepoučí sa, skončí ako blázon v politike, bude každému doma i vo svete na posmech a decká sa o ňom budú učiť v učebniciach ako o bláznovi, ktorý nielen že nevedel vládnuť, ale ktorý dopustil, aby ho jeho súťaživé a snaživé ego posunulo na úplne posledné miesto najposlednejšieho politika a človeka nie na Slovensku, alebo na Zemi, ale doslova v celej Galaxii!

Ak odstúpi, bude za tupca a blázna a nikdy sa z tohto syndrómu už nevylieči.

Preto na záver verejná výzva pre Matoviča: „Za žiadnu cenu nesmiete pristúpiť na ich hru, na hru prezidentky, Sulíka a Kisku, a nesmiete cúvnuť ani o milimeter, inak skončíte ako Jankovská v blázinci a Vaša žena bude potrebovať aspoň tri životy na to, aby si užila peniaze, ktoré ste všelijakými „pofidérnosťami nahrabali.“

Skrátka a jasne ak sa Matovič nechá teraz vyhodiť, nadobro skončí, možno aj zavesený na nejakom strome, no hlavne osud Slovenska bude spečatený a plne v rukách elít sveta a NATO a o to tu ide, o likvidáciu Ruska a Slovensko má byť už v blízkej dobe tou najpevnejšou základňou, pre spustenie invázie na Rusko…

 

Svet konzumu a povrchnosti definitívne končí!

 

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Venezuela

Necestujte do Venezuely, varuje Slovákov rezort diplomacie. Zvážiť majú cestu do Kolumbie a Ekvádora

18.04.2024 13:49

Ministerstvo pripomína, že SR nemá ani v jednej z krajín zastupiteľský úrad.

World Press Photo, palestínčanka, gaza, izrael, Mohammed Salem

World Press Photo tento rok vyhrala snímka Palestínčanky s mŕtvym dieťaťom v náručí

18.04.2024 13:40

Usporiadatelia pripomenuli nebezpečenstvo, akému fotoreportéri počas pokrývania vojnových konfliktov čelia.

Julija Navaľná

Vláda v Kyjeve robí chybu. Väčšina Rusov nechce vojnu, len Putin áno, Ukrajinci to chápu, vyhlásila Navaľná

18.04.2024 13:28

Odpovedala, či považuje za jeden zo svojich cieľov nájsť spoločnú reč s vedením Ukrajiny.

Jaroslav Haščák

GP podľa Haščákovho advokáta potvrdila, že špeciálna prokuratúra sa nezmohla na férové preskúmanie obvinenia pre Gorilu

18.04.2024 13:23

Advokát finančníka dúfa, že čakanie na skutočné a nielen formálne prejednanie sťažnosti voči obvineniam v kauze sa nestane "čakaním na Godota".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529533x
Priemerná čítanosť článkov: 13935x

Autor blogu

Kategórie