Založ si blog

Tak vám treba, lekári! Budeme si vychutnávať vaše postupné vyhadzovy a týka sa to aj ostatných odborníkov!

Tak vám treba lekári a špičkoví odborníci v zdravotníctve, nech vás povyhadzujú všetkých a nech vás rovno postavia k lopate, do nejakého lomu! /Reakcia na margo vyhodenia špičkového košického lekára MUDr. Sabola/

Prečo? Lebo ste HLÚPI a ZBABELÍ!

Vyhodili včera špičkového odborníka na medicínu jednej z najvychýrenejších kliník na Slovensku? No samozrejme, že s ním po jeho oprávnenej kritike na vládne rozhodnutia VYRAZLILI dvere, lebo ešte raz, ste hlúpi a zbabelí!

Neviete sa zomknúť, nevedeli ste sa včas postaviť proti týmto absurdnostiam, ktoré sa tu dejú! NARAZ by vás všetkých nevyhodili, ale postupne vás budú vymieňať za hutníkov, drevorubačov, smetiarov a iných „špecialistov v obore zdravotníctva“. Ste zbabelí a všetky vaše tituly aj odbornosť si dajte za klobúk, lebo už dávno ste sa mali postaviť so svojou odbornosťou voči týmto šialencom vo vláde!

To vám musia obyčajní lajci z verejnosti vysvetľovať ako deckám v škôlke, aby ste využili svoju možnosť odbornosti a vplyvu, svoje znalosti a rétoriku a aby ste sa postavili proti týmto zverstvám čo sa dejú? Veď národ by sa okamžite postavil za vás a vyšiel by do ulíc.

Kde ste lekári, zdravotníci, špičkoví odborníci v oblasti zdravotníctva? Kde ste že o vás nepočuť? Prečo sa nezomknete a nevytvoríte rázovú vlnu odbornosti a zdravého rozumu, ktorá by zmietla z povrchu zemského týchto šialencov na čele nášho štátu?

A poďme ďalej, kde ste právnici, sudcovia advokáti, kde ste starostovia, primátori a odborníci na samosprávy, kde ste policajti, špičkoví experti v obore, kde ste všetci s odbornosťou a kompetenciami, kde ste zalezení namiesto toho, aby ste sa spojili a aby konečne za národ prehovoril mocný hlas odborníkov? Čo my zmôžeme, kto bude nás laikov počúvať? Vy máte tú moc v rukách, aby sa tu urýchlene urobil poriadok!

Za vašu zbabelosť budete teraz tvrdo pykať, ak sa v poslednej možnej chvíli ešte nespamätáte. Lebo tí šialenci „hore“, POSTUPNE vyrazia dvere s každým z vás, ako s MUDr. Sabolom, to si buďte istí a budete nahradení kadejakými vagabundami, ktorí napokon pripravia pre vašich potomkov také podmienky na život, že sa naplnia slová prorokov: „Živí budú závidieť mŕtvym!“.

Kľudne si ešte chvíľu hovejte na svojich teplých miestečkách, zalezení ako v jazvečích norách, čas sa vám kráti a draho zaplatíte za svoju zbabelosť a nečinnosť!

Mali by vám pobrať aj tituly, atestácie, kredit mena, diplomy a všetko, čo ste nadobudli, lebo v tomto ťažkom zápase o Slovensko, ste sa preukázali ako ZBABELÉ NAPODOBENINY človeka, nemajúce žiadny nárok na rešpekt nás „zdola“, pretože ste sa nepostavili za Pravdu a zdravý rozum, nepostavili ste sa za Slovákov a Slovensko a preto sa HANBITE, ako sa len najviac dá!

Vyzývam vládu a kompetentných, aby týchto darebákov a zbabelcov začali jeden po druhom vyhadzovať zo svojich pozícií, lebo si nič iné ani nezaslúžia!

Toto už presiahlo všetko, pričom už takmer dva mesiace (!!) lietajú internetom vyjadrenia, VÝZVY A VAROVANIA, aby ste sa všetci vyššie menovaní odborníci spojili a postavili sa za národ a zdravý rozum! No ozvali ste sa koľkí z vás, dvaja či traja? To akože vážne??

Smola, poletíte postupne VŠETCI a tí hore si to budú vychutnávať s veľkou „noblesou“ polobláznov a my dole im budeme tlieskať, lebo si iné ani nezaslúžite!

Že vám nie je hanba, lekári, znalci v obore, zdravotníci, sudcovia, prokurátori, advokáti, policajti, experti v obore, starostovia, primátori a všetci, ktorí svojou odbornosťou a rétorikou, by ste v spojení síl už dávno prevalcovali túto vládnu žumpu a národ, CELÝ NÁROD, by sa za vás postavil!

No za túto vašu zbabelosť si my dole v nekonečnej frustrácii a beznádeji budeme vychutnávať vaše postupné vyhadzovy a diskreditácie vašich mien, lebo si nič iné nezaslúžite!

TAK VÁM TREBA!

 

 

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529491x
Priemerná čítanosť článkov: 13934x

Autor blogu

Kategórie