Založ si blog

Zásadné informácie k udalostiam, na Vesmírnej oblohe. Kométa SWAN ako predvoj Veľkej Kométy…

„Najnovšia kométa SWAN, ako ďalší predvoj Veľkej Kométy, ktorá sa s hukotom blíži k Zemi, pripomína „letiaci šíp“. Jej objavenie sa v našej blízkosti, má svoju úlohu a je jedným z objektov, ktorý pripravuje, ohlasuje, príchod inej, oveľa významnejšej Kométy.“

Otázka:

„Kedy bude kométa SWAN, zo Zeme najviac viditeľná?“

Táto mimoriadne zaujímavá kométa, s príznačným pomenovaním SWAN, resp. Labuť, pripomínajúca „letiaci šíp“, bola najbližšie k Zemi, v noci z 12-13 mája /niektoré údaje sa mierne rozchádzajú/.

Ak je však nejaký Vesmírny objekt najbližšie k Zemi, neznamená to zároveň, že bude aj najlepšie viditeľný. Rozhoduje viacero faktorov a vždy pred, ako i po tomto maxime priblíženia, máme dostatok času, takýto objekt sledovať, pokiaľ nám to dovolí aj jeho „hviezdna jasnosť.“

Kométa SWAN, je v súčasnosti na hviezdnej jasnosti zhruba 4,5-5 Magnitúty, čo v ľudskej reči znamená, že je na hranici viditeľnosti voľným okom, pri mimoriadne priaznivých atmosférických podmienkach a samozrejme brilantnom oku /zraku/ pozorovateľa.

Takže túto výnimočnú Kométu, je možné v týchto dňoch, za splnených podmienok, pozorovať aj voľným okom a to v skorých ranných hodinách, v týchto dňoch tesne nad východným obzorom /východ-východ-sever/.

Dokonca, od cca 13-22 mája, bude kométa lepšie pozorovateľná na našej severnej pologuli. Južná pologuľa bola na tom lepšie po minulé obdobie, najlepšie zhruba v rozsahu dvojtýždňového časového úseku nazad.

Lepšie vidieť sa ale dá už pomocou silnejšieho triedra, ráno, súbežne pred svitaním, pri jasnej oblohe. Voľným okom ju takmer nepostrehneme a aj v slabšom triedri, sa javí len ako malá „hviezdička“, ako taký miniatúrny „chumáčik“, z dôvodu kómy okolo kométy, javiacej sa zo Zeme, ako akýsi závoj či hmlovinka.

Na jej seriózne pozorovanie, prípadne zachytenie aj jej výnimočného „chvosta“, je potrebný silnejší, až stredne silný astronomický teleskop, alebo veľmi svetelný binokulárny ďalekohľad, jednoznačne pripevnený na statíve.

Výhodou tiež je, že tento a budúci týždeň, sa Luna približuje do fázy Novu, čiže tí, ktorí netrpia mestským svetelným smogom, môžu mať brilantné podmienky na pozorovanie, aj vzhľadom k tomu, že sa má veľmi zlepšiť počasie /vyjasniť/. Užijeme si teda zasa aj tepla…

Krásne pozorovania všetkým nadšencom Vesmírnych udalostí, či už s voľným okom, alebo s akýmkoľvek vhodným optickým prístrojom 🙂

 

Dodatok:

Najnovšia kométa SWAN, ako ďalší predvoj Veľkej Kométy, ktorá sa s hukotom blíži k Zemi, pripomína „letiaci šíp“. Jej objavenie sa v našej blízkosti, má svoju úlohu a je jedným z objektov, ktorý pripravuje, ohlasuje, príchod inej, oveľa významnejšej Kométy.

SWAN sa objavila v dobe, v ktorej sa má zviditeľniť i dlho očakávaná a prorokmi ohlasovaná Veľká Kométa, resp. Hviezda Syna Človeka, inak nazývaná aj ako Hviezda Syna Človeka, ktorá sa za pomerne krátky čas, objaví v našom solárnom systéme!

Bude to Vesmírny úkaz, ktorý sa bude vymykať všetkému, s čím sa pozemská veda doteraz stretla, a čo sme mohli doteraz vidieť na dennej i nočnej oblohe.

Označenie „Veľká“, nesie nielen pre jej neobvyklú fyzikálnu veľkosť, ale hlavne pre jej silu a účinky, ktoré budú tak rozsiahle a veľké, že sa na Zemi, pod týmto jej tlakom, zmenia okolnosti života úplne od základu!

To preto, lebo tento hviezdny Posol, k nám prilietava z najvyšších úrovní Stvorenia, na priamy pokyn Stvoriteľa svetov. Prináša so sebou vysokú Duchovnú silu, ktorá bude pôsobiť na všetku hmotu v okolitom Vesmíre, ale predovšetkým, bude najviac vplývať a pôsobiť na človeka. Na jeho telesný aparát a hlavne, na jeho vedomie, teda na jeho duševné a duchovné danosti.

Mimoriadny vplyv bude mať aj na fyzikálne zákony, ktoré sú len posledným výbežkom zákonov Duchovných a práve tieto zákony budú mimoriadne posilnené v ich účinku a rýchlosti ich vybavenia.

Toto sa bude najviac odzrkadľovať v tzv. „zákone karmy“, teda zákone spätného, resp. zvratného pôsobenia. Všetko, čo konáme, či už vedome alebo nevedome, za všetko nesieme zodpovednosť a následky tejto zodpovednosti, nám pripravujú tzv. „koberec budúcnosti“. Koberec, teda cestu, po ktorej musíme kráčať, či chceme, alebo nie. Kráčame vždy len po tom, čo sme si sami vytvorili, svojím chcením a vôľou. Všetko sa nám vracia, to dobré i to zlé, pod účinkom tohto Zákona.

Hviezda Syna Človeka, zakotví do tejto časti svetov Vysokú duchovnú silu a keďže za všetkým dianím, je duchovné pôsobenie, bude to mať za následok urýchlené vybavenie všetkých „karmických“ dejov z minulosti, s pevným pôsobením predovšetkým do budúcnosti.

Kým za nejaký prečin voči životu sme museli doteraz čakať na tzv. „uzavretie kruhu“ /vybitie, či vyžitie karmy/ mesiace, roky, ale i niekoľko životov, tak pod vplyvom týchto zmien, nastane uzavretie kruhu takmer okamžite, teda súbežne s vytvorením konkrétneho činu. Akýkoľvek čin, bude „Vesmírom“ IHNEĎ potrestaný, resp. odmenený.

Len si to uvedomme v praxi. Každá faloš, klamstvo, neprajnosť, ktokoľvek v tej blížiacej sa dobe urobí takýto prečin voči Životu, bude ihneď týmto zrýchleným zákonitým Dianím „odmenený“, postihnutý či zasiahnutý. Zasiahnutý spôsobom, že to bude ihneď viditeľné na ňom samom, na jeho tele i na jeho duševnom prežívaní. Skrátka, takýto človek bude ihneď OZNAČENÝ pred zrakmi širokej verejnosti.

To bude mať za následok, že postupne vymizne všetko neprajníctvo a faloš zo sŕdc ľudí. Ľudia sa „popália“ raz, dva razy, ale viac krát by to už nezniesli. Dokonca za hrubé prečiny voči životu, budú previnilci v tomto zrýchlenom Dianí, okamžite odvedení zo Zeme, čo sa bude rovnať pozemskej smrti!

Naopak, každá prajnosť, dobro, súcit, vrúcnosť a Láska, budú tým istým Zákonom mimoriadne posilňované a ľudia takto konajúci, budú zrýchlene duchovne rásť. Zrýchlene preto, lebo tento tlak Hviezdy Syna Človeka, bude na ľudstvo pôsobiť, len na celkom vymedzený čas.

No za tento čas, stihne ľudstvo na Zemi duchovne vyrásť a zosilnieť natoľko, že po následnom uvoľnení tohto vplyvu, skrze pôsobenie Veľkej kométy, sa už viac nenechá zamotať do sietí chladného rozumu, vypočítavosti a honbe po moci. Prioritou života na Zemi sa stane Duchovné i pozemské vzdelávanie sa, kde budú cnosti u ľudí horieť tými najčistejšími plameňmi, živo sa zachvievajúcej duchovnej podstaty človeka.

Bude to blažená doba na Zemi, aká tu ešte nikdy nebola, lebo Dobro a Láska, zahalia celú Zem…

Ešte treba spomenúť, že príchod Veľkej kométy do našej solárnej časti, bol a je plánovaný a nadobudol svoje opodstatnenie už pri zrode Neskoršieho Stvorenia.

Bude to dosiaľ nevídaný svetelný úkaz na oblohe, viditeľný i počas dňa a tento úkaz, bude trvať viditeľne pre všetkých obyvateľov planéty, niekoľko dní za sebou! U mnohých tento úkaz vyvolá paniku a strach, zdesenie a bezmocnosť, no pre nemnohých, bude Hviezda Syna Človeka posilnením a duchovným vyzdvihnutím, do oblastí Sfér Svetla.

Celkový vplyv Hviezdy, však bude pôsobiť na človeka v pozemskej rovine, až niekoľko storočí!

Kométa bude mať z fyzikálneho hľadiska vlastnú svietivosť, nebude teda tvorená z kameňov a hornín, jej obal bude plazmatický.

Tento Vesmírny objekt, bude na oblohe mohutne žiariť, doslova horieť „ako fakľa“, spaľujúc všetko nečisté, v jej dosahu.
Spaľujúco bude jej žiar pôsobiť na všetko rozumové a falošné konanie človeka. Každý človek si v tej dobe, siahne na svoje dno!
Súbežne, bude jej nevídaná magnetická sila, meniť aj štruktúru povrchu Zemského, čím sa zmenia aj hranice súčasných kontinentov a dokonca sa niektoré časti morského dna, svojím vystúpením nad hladinu, zmenia na pevninu.

Tak enormná, bude magnetická sila Veľkej Kométy a túto Silu, tieto premeny, budú riadiť verní Boží služobníci – Vysokí Bytostní.

Zem bude ako znovuzrodená, panenská a očistená, akou ešte nikdy nebola!

Veľká Kométa, bude mať vlastnosti hviezdy a povestný „chvost kométy“, ako je to u štandartných komét, budú tvoriť mohutné paprsky vyžarovaní, ktoré budú na krátky čas, no veľmi intenzívne, doslova bičovať Zem.

Jeden úder bude striedať druhý, ale bez tohto očistného pôsobenia, by nové ľudstvo, ponechané na Zemi, nemohlo vkročiť do Nového veku na Zemi, ktorý bude predstavovať biblicky ohlasovanú tisícročnú Ríšu mieru a pokoja na Zemi.

Hviezda Syna Človeka, bude nad našimi hlavami žiariť farbami nadpozemského druhu, prinášajúc so sebou prírodné a vesmírne úkazy, dosiaľ nevídaného druhu. Vlny žiarení, ktoré bude vrhať na planétu Zem, budú pôsobiť nesmierne spaľujúco a očisťujúco, zároveň však povzbudivo pre všetko hodnotné a po ušľachtilosti túžiace.

Tento mohutný príliv Svetlej sily, následne posilní všetko, čo bude uznané Stvoriteľom ako upotrebiteľné, pre ďalší vývoj v tomto Stvorení.
Bude to nová Doba blaženého pôsobenia na Zemi…

 

Ľudia, dnes si pripomíname vraždu Syna Božieho! Uvedomujete si, aký ťažký, no Spravodlivý Boží trest, už onedlho, za toto násilné rúhanie sa voči Stvoriteľovi, postihne celé ľudstvo?

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529626x
Priemerná čítanosť článkov: 13938x

Autor blogu

Kategórie