Založ si blog

Voľby v USA ako jeden najväčší volebný megapodvod v dejinách ľudstva!

„Jednoznačný víťaz volieb je Trump. Človek, ktorý za 4 roky pozatváral veľké množstvo tých najväčších zloduchov na planéte. No žiaľ, ešte stále ich je veľmi veľa na slobode a v činnosti, hlavne v Amerike. To chce urobiť v II. volebnom období, dokončiť toto čistenie medzi „elitami sveta“ a oni to dobre vedia, že ak zostane v úrade, skončia vo väzení alebo si siahnu na životy…“

 

Otázka: „Čo si myslíte o tomto: V iných štátoch sa ľudia stále zhromažďujú a protestujú i napriek celosvetovej pandémii a u nás poslanec Benčík žiada potrestať demonštrantov počas včerajšieho nepovoleného verejného zhromaždenia…“

 

Odpoveď:

Je tomu tak. V mnohých krajinách Európy prebiehajú veľké protesty napriek zákazom. Situácia sa na niektorých miestach ešte viac vyhrotí. U nás protesty nehrozia, pokiaľ sa nestane niečo veľmi špatné, potom by už šli ľudia masívne do ulíc aj u nás /ak sa stane napr. nejaká násilnosť…/.

 

Najdôležitejšie ale je, že vyšlo na povrch, že v USA bol spáchaný obrovský megapodvod a manipulácia s voľbami. Tam reálne hrozí kvôli tomu občianska vojna a zlé sily ju môžu aj umelo vyvolať, keď už nebudú mať inú možnosť.

 

Jednoznačný víťaz volieb je Trump. Človek, ktorý za 4 roky pozatváral veľké množstvo tých najväčších zloduchov na planéte. No žiaľ, ešte stále ich je veľmi veľa na slobode a v činnosti, hlavne v Amerike. To chce urobiť v II. volebnom období, dokončiť toto čistenie medzi „elitami sveta“ a oni to dobre vedia, že ak zostane v úrade, skončia vo väzení alebo si siahnu na životy.

 

Preto nechcú pripustiť za žiadnu cenu, aby zvíťazil Trump a preto aj obludným spôsobom zmanipulovali prezidentské voľby. Volebné lístky však boli v dostatočnom predstihu označené nesfalšovateľnou a nenapodobiteľnou značkou a tak sa budú vytrieďovať tie falošné a neplatné, ktorým bude toto označenie na volebnom hárku chýbať.

 

Už len analogicky sa jedná o megapodvod, pretože doteraz v priemere volilo v USA, teda využilo možnosť z rôznych dôvodov voliť cez poštu skrze voličské hárky počas predošlých volieb v priemere od 10-20 miliónov ľudí v extrémnych prípadoch. No a v týchto voľbách volilo viac ako 100 miliónov Američanov týmto spôsobom práve kvôli „pandémii“!

 

Lenže toto celé je nezmysel. Ani náhodou nevyužila túto možnosť voliť cez poštu takmer tretina Američanov. I ľudia v Amerike sú strašení pandémiou, ale neveria jej a aj pandémia nakoniec vznikla ako jeden veľký megapodvod.

 

Bol umelo vypustený slabý chrípkový vírus a nafúkli ho do obludných rozmerov cez korupciu vlád a tie zasa cez korupciu zdravotníckeho systému.

 

Pandémia vznikla primárne práve kvôli falšovaniu volieb v Amerike a sekundárne kvôli otvorenej ceste, ako v umelo vytvorenom strachu u obyvateľov najmä v Európe, vynútiť a dosiahnuť plány NWO, ktoré zahrňujú úplné ovládnutie vedomia človeka a aj masívne zredukovanie počtu obyvateľov na planéte. Cez povinné očkovanie, čipovanie, vytvorenie škodlivých energetických sietí a aj pre rozvinutie ešte masívnejšej migrácie, pretože Európu chcú tieto sily už v dohľadnom čase zaplaviť až tristo miliónmi nových migrantov! Účel je taký jasný, že to netreba viac rozpisovať.

 

Ale späť k Trumpovi. Bude teda záležať na ňom a HLAVNE na svetlých pomociach a teda aj na nás, aby sme podporovali čo najviac Dobra na Zemi. Svojimi postojmi, myšlienkami, v tichosti seba, v modlitbe. Čím viac Svetla budeme vytvárať, tým viac ho budeme na Zem privádzať a tým viac bude slabnúť táto energia zla na Zemi a okolo nej.

 

Modlime sa aj za to, aby Trump stihol pozatvárať týchto zloduchov ešte skôr, kým neurobia niečo, čo by mohlo mnohé Dianie na Zemi ohroziť. Oni sú schopní všetkého…

 

Ľudia, národy, ľudstvo sa mimoriadne silno polarizuje a oddeľujú sa tí dobrí od tých zlých. Tak jasné delenie a triedenie v celoplošnom rozsahu na Zemi ešte nikdy nebolo. Je to spôsobené už veľmi silno rozbehnutým Dianím Veľkej očisty. Bude sa však i toto rozbehnuté delenie a triedenie ešte viac stupňovať, bude to všetko doslova deň po dni narastať priam v neuveriteľnom rozsahu a zjavnosti, všetko sa nám bude meniť doslova a zrýchlene v „priamom prenose“ pred očami ducha, naše vedomie si chvíľami na to nebude stačiť privykať, tak prudko sa všetko rozpohybuje.

 

Zatiaľ je viac populácie na strane tých, čo „fandia“ zlu, preto je potrebné, aby vediaci čo najviac pomáhali, boli činní a prebúdzali hľadajúcich. Takto prebudený človek, duch, i na začiatku tejto jeho novej cesty, sa stáva „žiaričom“, doslova transformuje neutrálnu Božiu silu na nové svetlé formy a čím viac týchto svetlých foriem bude v nás a okolo nás, tým viac a rýchlejšie a istejšie zvíťazíme, resp. nedovolíme, aby sa toto zlo na Zemi viac upevňovalo, ale naopak, bude slabnúť a o toto sa musíme so všetkou vážnosťou pričiniť, všetci, ktorí máme Poznanie o Pravde Božej.

 

Je potrebné čo najviac ľudí prebúdzať prirodzenými cestami. Je potrebné, aby sme svietili a žiarili doďaleka, nielen duchovne ale aj pozemsky. Každý môžeme prebúdzať blízke i vzdialené okolie spôsobom a skrze Dary, ktoré sme pre túto inkarnáciu a splnenie obdržali. Máme a musíme byť schopný prebúdzať, doslova prebúdzať ľudstvo z tohto celosvetového spánku a viesť ho novou cestou, Cestou Ducha…

 

Čo sa týka Benčíka a jeho udania protestujúcich, aby boli potrestaní za porušenie zákazu vychádzania, tak áno, môžu byť potrestaní súčasnou nespôsobilou vládou, lebo ich akcia nakoniec nenaplnila znaky štrajku, ako ohlasovali, čiže bude sa to klasifikovať ako protest.

Ten je počas zákazu vychádzania skrze pomýlené nariadenia vlády neprípustný. Môžu im teda udeliť pokutu, ale môžu ich aj trestne stíhať a z niečoho iného aj obviniť, lebo títo aktéri protestov sú pre systém nepohodlní a preto ich môžu lustrovať a obviniť aj z iných prečinov, ak nájdu u nich právne nezrovnalosti napr. súkromného či pracovného života /napr. daňové úniky, rôzne podvody a podobne…/.

 

Nastupujúca totalita sa už zrejme nezastaví pred ničím a preto je potrebné so všetkými silami sa venovať tomu, čo stojí vyššie…

 

Známy neurochirurg na vlastnej koži prežil a aj potvrdil existenciu života po smrti!

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529761x
Priemerná čítanosť článkov: 13941x

Autor blogu

Kategórie