Založ si blog

Ľudia, otázka na vás: „Prečo ste takí naivní a nesvojprávni, až to bolí? “

A teraz sa priznajte, verejne, ktorí ste sa zúčastnili, alebo sa ešte len zúčastníte celonárodnej špárovačky, proti ktorej stoja všetci odborníci, proti ktorej stojí zdravý rozum a majúcej v skutočnosti jediný cieľ, zotročiť vás ešte viac, než ste a nabaliť vrecká tých, ktorým sa skladáte doslova na astronomickú „penziu!“

Priznajte sa a napíšte nie dôvody, prečo ste sa zúčastnili, ale popíšte to, prečo ste takí nesvojprávni a zbabelí. Výhovorky, že vás nepustia do zamestnania sú len výhovorkami, pretože ak by ste ozaj nešli na tieto stupídne akcie, moderované nesvojprávnymi politikmi a smerujúce nepopierateľne proti zdraviu a zdravému rozumu, nemal by kto pracovať a to by si potom zamestnávatelia nikdy nedovolili, čo si budú môcť dovoliť teraz, ba naopak, prosili by vás, aby ste šli pracovať.

Pre vašu nesvojprávnosť a stádovitosť, sa na vás teraz vyvŕšia len preto, lebo zo sto zamestnancov ste sa max. len dvaja postavili na oprávnený odpor voči takejto akcii a tých 98 zbabelých „oviec“ dáva zamestnávateľovi ohromnú silu, aby s vami len pozametal a poslal vás kade ľahšie!

Ľudia, otázka na vás: „Prečo ste taký sprostí, až to bolí?“

Aké ste mali a stále ešte máte možnosti?

Väčšina z vás si nevie uvedomiť, že prirodzené ľudské práva sú jasne zadefinované ústavou a stoja nad všetkými zákonmi!

Ak by ste nešli na tú stupídnu špárovačku a ráno by ste nastúpili do práce, zamestnávateľ nemá právo podmieňovať váš vstup nejakým dokladom či certifikátom o testovaní, pretože ten certifikát Vám ani na jedinú hodinu po testovaní negarantuje, že ste zdraví!

Ak by Vás teda zamestnávateľ nevpustil do práce bez bezcenného zdrapu papiera, tak je to prekážka výhradne na strane zamestnávateľa a on by bol za toto postihnuteľný nemalou mierou!

V takej chvíli treba privolať hliadku polície, tí spíšu zápisnicu a do nej musíte uviesť, BEZPODMIENEČNE A PRESNE TO, že vás zamestnávateľ nevpustil do zamestnania proti vašej vôli, že ste zdraví a plne práceschopní a že máte právo nastúpiť do svojho zamestnania, že pracovať chcete a toto je vám práve teraz zamestnávateľom bez logického dôvodu odopierané, čím zjavne porušuje zákonník práce!

Potom stačí len, po úradnom zadokumentovaní situácie, podať trestné oznámenie na zamestnávateľa a zamestnávateľ by v ďalšom konaní prehral každý súdny spor vo veci, lebo nijaký sudca by nemohol vyniesť verdikt zjavne v rozpore s právnymi normami štátu a hlavne v rozpore s ústavou SR a nijaký sudca by teda neriskoval, že príde o svoj talár a bude navyše verejne pranierovaný za nezákonný rozsudok a nemal by tak oporu v zákone navyše v otázke a téme, majúcej celonárodné povedomie!

Dokonca by ste vysúdili mastné odškodné na majetkovej a nemajetkovej ujme!

Takže, je to na vás a vo vašich rukách a ako rodičia a starí rodičia, sa môžete hanbiť, že sa nechávate takto manipulovať a že zároveň svojim deťom a vnukom pripravujete totalitnú budúcnosť, kde ich bude bičovať bezprávie a šikana najodpornejšieho druhu, zo strany viac a viac zvrhlejších politických šialencov!

A ak by nebodaj na vás robil nátlaky štátny orgán, policajt či ktokoľvek iný, povedzte mu nasledovné:

„Bavím sa teraz s neandertálcom a nesvojprávnym človekom, alebo sa bavím s človekom zastupujúcim štátny orgán! Ešte raz, ten papier/certifikát nehovorí, že som teraz zdravý, hovorí len o tom, že na cca 50% vo chvíli testovania, v danej hodine a minúte testovania, som bol pozitívny alebo negatívny na predmetný vírus a to je tak aj všetko!

Už hodina po testovaní môže priniesť ťažké príznaky choroby ochorenia, alebo spravidla je človek zdravý po celý ďalší čas!

Takže ešte raz, nijaký zamestnávateľ Vám nemá právo odoprieť vstup do zamestnania, ak mu verejne vyhlásite /nahrávajte si všetko na mobil, aj úkony s policajtom/, že ste úplne zdravý, že chcete pracovať a že odopretím tohto vášho práva porušuje zamestnávateľ Zákonník práce. Ten v danej chvíli už nič nehovoriaci certifikát a doklad totiž nehovorí v čase príchodu do práce, že ste chorý alebo zdravý, papier nemá cit ani rozum a ani vedomie, to všetko máte vy, ako svojprávna bytosť majúca svoje zákonné práva vo chvíli, keď zjavne nijaký zákon v danej chvíli neporušujete a klinicky viete najlepšie sebazhodnotiť, či zdravý ste, alebo nie, navyše, v danej chvíli, ak by ste na testovaní aj boli  a papier mali so sebou, môžete byť už tak infikovaní, že to môže položiť aj polovicu zamestnancov daného pracoviska! Toto si zamestnávateľ predsa nemôže zobrať na zodpovednosť!

 

Ľudia, uvažujte predsa!

 

 

 

Na Slovensku vypukla mimoriadna situácia! 08. 01. 2021 bude pohreb Generála Lučanského. Má povstať celé Slovensko!

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529770x
Priemerná čítanosť článkov: 13941x

Autor blogu

Kategórie