Založ si blog

Mimoriadne udalosti, bijú na poplach! Blíži sa dlho ohlasovaný, biblický „Posledný Súd“?

„Biblické číslo „666“, možno právom nazvať, ako „demokracia rozumu“, teda zviera, ktorému je dovolené všetko, čo tak benevolentne usmerňujú, dnešné spoločenské normy a zákony. Keďže pozemské zákony sú dnes špatne nastavené a z veľkej časti práve zákonodarcami nedodržiavané, nastúpil ten marazmus, ktorý tu máme dnes!“

Diskutér: „Áno, poriadok tohto sveta v každom ohľade a v každej oblasti svetového Diania nastavila Vyššia moc. Ale mocní tohto sveta si upravili tieto pravidlá a poriadok podľa ich potrieb…vesmír a Vyššia moc spôsobí nakoniec zánik systému tohto sveta, práve z dôvodu nedodržania pôvodných pravidiel. Už boli vyčerpané všetky systémy riadenia svetového poriadku a dospeli sme ku koncu, ktorý biblické proroctvá opisujú ako „Posledné dni“, zánik systému tohto sveta…“

Odpoveď:

Treba len doplniť, že ten spomínaný a biblicky ohlasovaný „Posledný Súd“, sa nebude týkať len tých druhých, ale nás samých, každého jedného z nás!

Pojem „Posledný Súd“ však nie je pochopený vo svojej podstate, hoci o ňom zvestoval Ježiš, Syn Boží i Boží prorok Ján, vo svojom Zjavení. Podrobnejšie o tomto Veľkom Dianí, si však povieme až v ďalších pojednaniach.

Nateraz je potrebné pochopiť, že ak by prišiel „Súdny deň“ zajtra, takmer nikto z nás neprežije, lebo nie sme energeticky na tak vysokej vibračnej úrovni, aby sme tento silný tlak Svetla zniesli. Spálil by nás, ako nepotrebný odpad!

Len pre správny obraz a porovnanie, už sú aj prvé „merania“ v tomto smere. Priemerný človek disponuje kvalitou duševnej energie na čísle 8-12, niektorí výnimoční liečitelia a jasnovidci, ďalej priekopníci na poli ducha a mravne vysoko stojaci ľudia, sú dokonca na čísle 16-20, no pre Súd, musí byť každý človek, ktorý chce v Súde OBSTÁŤ, na hodnote 25 a vyššie!

Tieto „merania“ možno právom nazvať ako priekopnícke metódy a týkajú sa kvality nášho biopoľa. Tzv. „Posledný súd“, bude energetický dej, pri ktorom prejde našou časťou Vesmíru, extrémne silná vlna častíc, majúca za následok, podporenie všetkého energeticky čistejšieho a naopak, rozloží a zdeformuje všetko, čo bude energeticky slabé a tmavé. Koho biopole je teda energeticky znečistené a zanesené, je teda zmesou rušivých, až deštruktívnych farieb, tak teno tlak nového druhu Sily, ktorý onedlho zasiahne i našu Zem,spôsobí, že všetko „slabé“, teda nečisté, bude doslova rozomleté, ako nepotrebné, pre ďalšie použitie na Zemi, i v celom Stvorení.

Toto sa však javí z dnešného pohľadu ako nemožné, resp. že to ani nie je v silách človeka, aby toto zvládol a aj dosiahol, tú prevratnú zmenu, doslova znovuzrodenie seba samého, aby sa energeticky vyšvihol, až na taký stupeň vývoja a zrelosti, nutného ako predpoklad, pre „obstátie“, v tomto Veľkom očistnom dianí!

„Vesmír“ nám ale chce v tomto smere pomôcť, pomôcť všetkým, ktorí dokážu seba samých, ešte včas znovuzrodiť, k plnohodnotnému, Bohom chcenému životu na Zemi.

Preto ten nárast udalostí vo svete a hlavne, „energetika“ vesmíru, ale i celej Zeme, príroda a všetko naokolo, naberá na „obrátkach“ a na sile v takom rozsahu, že si to nevieme správne ani len uvedomiť.

Cítime, že sa niečo veľké deje, že všetko je iné, čas sa enormne „zrýchľuje“, v „ovzduší“ cítiť vysoko aktívne vibrácie a tí citlivejší, vnímajú abnormálny tlak Svetla, ktorý oživuje v človeku, ale i celkovo v spoločnosti a na celej Zemi, úplne všetko, to dobré, i to špatné!

Mimoriadny nárast zdravotných ťažkostí, u ľudí ako celku, je už samozrejmosťou. Depresie a strachy, chronické problémy so spánkom a nespavosťou, silné bolesti chrbtice, kĺbové ochorenia, problémy so žalúdkom a tráviacim systémom, vysoký krvný tlak, cievne príhody a ďalšie diagnózy, nabrali u ľudí všeobecne, taký rozmer najmä za posledné mesiace, že onedlho bude tento stav neudržateľný a už dnes medicínske zariadenia prvej pomoci, „bijú na poplach“, z dôvodu preťaženosti a výnimočnosti udalostí!

Podobné je to aj s prudkými spoločenskými zmenami a valiace sa NOVÉ udalosti a zmeny, nielen na našu spoločnosť, ale na celú planétu, nenechajú už onedlho nikoho na pochybách!

Všetko sa mení a všetko sa zmení!

Vo Vesmíre a na Zemi bolo aktivované ČISTENIE v energetickej, ale i hmotnej rovine. V tomto procese Veľkej energetickej očisty – transformácie, najviac utrpí človek a ľudstvo, pretože práve ľudstvo ako celok, sem vnieslo všetok ten rozklad, disharmóniu a všetku tú špinu, mravnú i pozemskú!

Vesmír a za ním stojaca Vyššia Moc, však nedovolí, aby v tomto „Poslednom Súde“, zahynuli SPRAVODLIVÍ!

Na spravodlivých, po veľkých očistných bolestiach, nakoniec spočinie ÚTECHA Božia a zobudia sa v znovuzrodení svojho ducha, do Nového rána na Zemi!

Kto sú však tí spravodliví?

Už z povahy veci samej, sú to ľudia, ktorí našli SPOJENIE s PRAVDOU!

Iba Pravda, je skutočný pokrm pre ducha človeka a ak nechce človek duchovne zahynúť, mal by sa zo všetkých síl, ešte v poslednej chvíli pousilovať, aby v sebe zaktivoval toto nutné spojenie s týmto hlavným atribútom Života, pretože Ježiš nie nadarmo vyriekol závažné slová:

„Ja som Cesta, Pravda a Život, nikto neprichádza k Otcovi, jedine skrze Mňa!“

Kto z ľudí však môže povedať, že Pravdu našiel, s Pravdou sa spojil a z Pravdy čerpá posilu pre svoj Bohu milý život?

Cirkvi ohlupujú a vedú človeka do skazy. Pravda ich nezaujíma, len ich svetská moc!

Na vine, za tento stav, sú si však ľudia sami!

Je viac ako alarmujúce a desivé, vzhľadom na kvalitu väčšiny ľudstva, že v tomto Súde zahynie drvivá väčšina ľudstva pozemsky, ale množstvo z nich i duchovne!

Preto jediné, čo ešte môže človeka zachrániť, je poznanie PRAVDY a z tohto plynúca zodpovednosť, v nastavení svojho života, do NOVÉHO rozmeru bytia.

O toto sa však už dnes, takmer nikto nezaujíma, ani tí najhorlivejší veriaci!

Ježiš nám však zanechal prísľub, že vyšle POMOCNÍKA, ktorý nás uvedie „do celej Pravdy“!

Pomocník prišiel, Pravdu priniesol, lenže ľudia na to nemajú čas!

Vybrali si, z veľkej miery radšej smrť, ako Život!

Blažení sú tí, ktorí si ctia Spravodlivosť Božiu a ktorí našli spásu, v spojení s Pravdou, pochádzajúcou od Boha!

Motto:

„Ľudia, sme súčasníkmi doby pôsobenia Ducha Pravdy, ktorého ľudstvu zasľúbili už proroci v dávnych, biblických dobách a ktorého ľudstvu zasľúbil predovšetkým Ježiš, Syn Boží!

TEN, ktorý má uviesť ľudstvo do celej PRAVDY, túto Pravdu priniesol a táto Pravda má byť DNES šírená a zvestovaná, pre spásu tých, ktorí svojho ducha ešte celkom nezasypali nánosmi rozumu, nevedomosti a nepochopenia!

Každý jeden z vás, ktorý TERAZ čítate tieto riadky, vypočujte si volanie dnešnej doby:

„Keď príde Utešiteľ, ktorého vám Ja pošlem od Otca, Duch Pravdy, ktorý vychádza od Otca, On o Mne vydá svedectvo! … Ešte veľa vám mám toho povedať, ale teraz by ste to nezniesli /nerozumeli/. Keď však príde On, Duch Pravdy, uvedie vás do plnej Pravdy!… On MŇA oslávi, lebo z Môjho vezme a zvestuje vám. Všetko, čo má Otec, je Moje. Preto som povedal, že z Môjho vezme a zvestuje vám!“ Jn 15, 26-27; 16, 12-15.

Osláviť Ježiša a Jeho Posolstvo i jeho OBEŤ, nemožno iným spôsobom, ako očistiť Jeho učenie vo Svetle Pravdy, teda očistiť ho od všetkého falošného, nevedomého, ale i zámerne prekrúteného, teda od všetkých nánosov, ktorými bolo, sprvoti čisté Ježišovo učenie, až do dnešných dní, takmer celkom zasypané, nánosmi rozumu a náboženských dogiem!

Zo skutočného Ježišovho Posolstva, si náboženstvá po celej Zemi, urobili iba obyčajnúpozemskú firmu, majúcu za cieľ manipulovať a ovládať ľudí, v čo najširšom rozsahu!

Preto z pôvodného, čistého Ježišovho Posolstva, sa nedochovalo v týchto náboženstvách, do dnešných dní, už takmer nič, pretože všetko je tak prekrútené, že z čistého Svetla Pravdy, ktoré Ježiš ľudstvu priniesol, zostala v srdciach ľudí, iba ľudská pokrivenina a temnota, s pachuťou duchovnej smrti!

Takto a nie inak, spravovali náboženstvá, Ježišove Posolstvo, do dnešných dní!

Preto sa prebuďte v poslednej možnej chvíli všetci tí, v ktorých ešte celkom nezhasla túžba po Poznaní Pravdy, lebo len toto Poznanie, bezpečne povedie každého z nás cestami, ako byť lepším človekom, ako pomáhať ostatným podobne usilujúcim a ako sa naučiť žiť život, v zmysle Božích zákonov, ktoré sú tak zjavne prospešné pre všetkých, kto sa ich učí rešpektovať a dodržiavať.

Každý jeden z nás, má DNES rovnakú možnosť, načerpať posilu i Poznanie, z tohto Živého Prameňa Pravdy a dozvedieť sa tak, o skutočných súvislostiach života, v oveľa širšom rozsahu, než je vám predkladané tu a teraz, ako i v ďalších článkoch podobného zamerania.

Preto sa prebuďte všetci, ktorí máte v sebe, ešte aspoň trošku odvahy, k zmene svojho života, do úplne nového rozmeru bytia, ktorý Vám spätne, prinesie len požehnanie a radosť.

Je už načase, konečne vystriedať toto dnešné živorenie drvivej väčšiny z nás, za skutočný, Bohu milý život, plný toho najčinorodejšieho a najradostnejšieho pôsobenia.

Preto sa prebuďte duchom ešte dnes, lebo už zajtra môže byť neskoro. Pretože premeškať túto poslednú hodinu, k pravému prebudeniu sa k životu, predstavuje nezvratný proces, s fatálnym koncom, pre milióny rokov trvajúce duchovné bytie, každého jedného z nás…“

 

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 08:34

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529586x
Priemerná čítanosť článkov: 13936x

Autor blogu

Kategórie