Mimoriadna správa! Onedlho už pôjde o vaše rodiny a životy vážení!

24. januára 2021, oris, Nezaradené

Ľudia, nerozprávajte rozprávky, že ste museli nastúpiť na tú stupídnu Celonárodnú špárovačku pre to či ono, lebo to je len slepá odovzdanosť! Nie poslušnosť, ale slepá odovzdanosť!

Ste zbabelí zabojovať o slobodu, ste zbabelí k tomu, aby ste sa húfne a účinne bránili, hájili!

Neviete si uvedomiť, že dnes to ešte zvrátiť môžete, ale v celkom blízkej budúcnosti, už túto dnešnú, takýmito praktikami sa upevňujúcu diktatúru, nezvládnete!

Potom prídete nie o svoju slobodu ako dnes, ale aj o svoje rodiny a dokonca životy, lebo tie plány elít sveta, ktoré chcú zrealizovať a ktoré týmito krokmi UŽ DNES REALIZUJÚ, sú obludných rozmerov! Pštros s hlavou v piesku, je slabým odvarom toho, čo vážení „vlastenci“ predvádzate!

Veď uvažujte!

Test nemá iný zmysel, len aby ste dostali papier či certifikát, aby vás následne zamestnávatelia mohli šikanovať, vytvárať na vás tlak a vo vás STRACH, lebo zamestnávatelia sú tiež šikanovaní, alebo dokonca podporovaní benefitmi a výhodami OD ŠTÁTU, vždy podľa miery významu firmy pre štát!

O nič iné nejde! Medicínsky nemá táto špárovačka absolútne žiadny význam, teda okrem toho, že sa na nej nabalili opäť tí istí podvodníci, ako to bolo aj prvý raz!

Naopak, s falošným dojmom, že ste vyšli so špárovačky zdraví, už zajtra môžete bezhlavo rozširovať vírus, ktorý ste s pravdepodobnosťou, rovnajúcou sa istote, chytili na tej celonárodnej fraške!

Toto sa nedá NIČÍM OSPRAVEDLNIŤ, toto sa dá len zakončiť citátom z jedného úspešného filmu:

„Chce se mi zvracet!“

Zvracať z vás, Slováci vlastenci!

 

Ľudia, otázka na vás: „Prečo ste takí naivní a nesvojprávni, až to bolí? “