Založ si blog

Naliehavá správa! COVID-19, pravdepodobne prepukne do apokalyptických rozmerov!

Čaká nás skutočná Apokalypsa? Koronavírus s odborným označením COVID-19, má znaky prerásť do rozsiahlej celosvetovej pandémie, pričom výrazne postihnutou oblasťou, bude práve Európsky kontinent.

  • Svetová zdravotnícka organizácia dnes v podvečer, v stredu, 11. marca 2020, vyhlásila GLOBÁLNU PANDÉMIU
  • Dnes popoludní vláda Slovenskej republiky prostredníctvom súčasného premiéra vyhlásila MIMORIADNU SITUÁCIU na území CELÉHO SLOVENSKA, s platnosťou od zajtra, štvrtka 12. 03. 2020 od 6:00 hodiny rannej
  • Mimoriadna situácia zahŕňa okrem iného, nariadenia a príkazy, s nutnosťou ich rešpektovania, pod hrozbou možných sankcií, alebo i represií, zo strany štátnych a bezpečnostných zložiek. Je to nutné pre dodržanie žiaducich preventívnych opatrení, slúžiacich k čo najväčšej eliminácii plošného rozšírenia COVIDU-19, na území Slovenskej republiky
  • Týmto nariadením sa s okamžitou platnosťou uzatvárajú na našom území povinne aj všetky školy, na dobu nasledujúcich 14 dní, s platnosťou od zajtra!
  • Ďalej nadobudlo platnosť vyhlásenie POVINNEJ KARANTÉNY na všetky osoby, prilietajúce zo zahraničia, z ktoréhokoľvek štátu
  • Rušia sa tiež s okamžitou platnosťou VŠETKY verejné, športovné a kultúrne podujatia na území Slovenskej republiky
  • Navyše, Nemecká kanclérka Merkelová, vydala vyhlásenie, že pandémia Koronavírusu Covid – 19, môže nakoniec postihnúť až 60-70% Nemeckej populácie! No nechcem byť poslom zlých správ, ale ako keby mali všetko predchystané a vedeli, čo sa bude diať…“

 

Doplnenie blogu:

Pôvodne som chcel doplniť tento blog o témy, avizované v jeho úvodnej časti. Situácia sa však za tých pár dní veľmi výrazne zmenila a posunula, aj z dôvodov prísnych vládnych nariadení a dnes už každý vidí, aké veľké potencionálne nebezpečenstvo spočíva v možných následkoch tejto pandémie, útočiacej v súčasnosti najmä na našu európsku populáciu.

Na Slovensku je situácia v danom smere nebezpečná. Ako sa ukazuje, najväčší problém robia priemernému Slovákovi predovšetkým disciplína a ostražitosť, nutne potrebné k tomu, aby sa človek v takejto situácii zachoval prevenčne zodpovedne a aj efektívne.

Treba si uvedomiť, že pokiaľ sa budeme v tejto, pre nás úplne novej a neštandartnej situácii správať zodpovedne a „prepneme“ svoje životy na čas do tzv. karanténneho režimu, nemusia sa ani zďaleka naplniť tie čierne scenáre, ktoré i obyvateľom Slovenska hrozia.

Rozhodujúce budú nasledujúce dva týždne, ktoré sú pred nami a hlavne úvod budúceho týždňa nám veľa napovie.

Podľa vývoja udalostí na Slovensku, v súvislosti s COVIDOM – 19 v najbližších dňoch, sa s najväčšou pravdepodobnosťou naznačí celkový priebeh pandémie v našom regióne, pre najbližšie týždne a možno i mesiace dopredu.

Vrásky na „čelách kompetentných“, ale aj tých, ktorí vnímajú širšie súvislosti problému, robí celková veľká nedisciplinovanosť národa, súvisiaca so zakorenenou ľahkovážnosťou k životu ako takému a celkovou povrchnosťou myslenia drvivej väčšiny ľudí.

Také excesy, ako deň po vyhlásení mimoriadnej situácie v krajine, kedy sa po nariadených „chrípkových prázdninách“, s cieľom zachovať prísnu karanténu, presunú tisíce obyvateľov Slovenska do turistických horských stredísk, alebo po príchode mnohých Slovákov, pracujúcich v zahraničí, voľne sa pohybujúcich po námestiach, baroch, obchodoch a uliciach, ktorí mali byť bezpodmienečne po príchode usadení do karantény, sú neprípustné a tak fatálne nebezpečné, ako sa to napokon stalo aj v susednej dedine, kde je už z vyššie uvedeného titulu ohlásený prvý prípad nakazenia COVIDOM – 19, v našej oblasti.

Pokiaľ sa nám toto podarí dosiahnuť, ako i všetky hygienické a spoločenské opatrenia, tak je viac ako pravdepodobné, že sa nás tento vírus dotkne len veľmi okrajovo a dokonca na Slovensku nemusí v tejto súvislosti byť ani jediný taký prípad, ktorý bude mať smrteľný priebeh. Skôr sa však obávam, že z vyššie uvedených reálií, budú takéto „čísla“, len naše zbožné priania.

Čo sa týka celoeurópskeho a svetového dopadu tejto udalosti, je možných niekoľko scenárov, od tých najmenej závažných, až po tie najčiernejšie a pravdepodobne budú aj odhalené závažné skutočnosti a fakty, týkajúce sa úmyselného naočkovania tohto smrteľného vírusu, do centrálnej oblasti Číny, na sklonku minulého roka.

Dôvody sú ekonomické a spadajú do „kompetencií“ vysoko sofistikovaných politických hier svetových „elít“.

Dnes už, zdá sa, niet najmenších pochýb o oprávnenosti týchto tvrdení…

Celkom na záver, prajem všetkým zodpovedným Slovákom, aby prešli bez ujmy na zdraví, týmto náročným obdobím.

Našim spoločným krédom, pre najbližšie dni, nech je disciplína, dôslednosť a rozvaha…

 

Odporúčam tiež prečítať si v tejto súvislosti, nasledujúci závažný a varovný blog, zverejnený už  5. januára tohto roku:

 

MIMORIADNA SPRÁVA! Rokom 2020, začína veľké obdobie zmien, na planéte Zem! POSOLSTVO pre výnimočný rok 2020! Nad obsahom nasledujúceho článku, by sa mal v hlbokej vážnosti, zamyslieť každý jeho čitateľ.

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529775x
Priemerná čítanosť článkov: 13941x

Autor blogu

Kategórie