Založ si blog

BLESKOVÁ SPRÁVA! Dnešná noc, z 18. 01. na 19. 01. 2020, bude výnimočná!

DNEŠNÁ NOC BUDE VÝNIMOČNÁ!

Vedeli ste o tom, že pitná voda, načerpaná v priebehu mesiaca marec, si uchováva v sklenených nádobách svoje vlastnosti, počas celého ďalšieho roka?

Je to dôležitá informácia pre tých, ktorí si skladujú pitnú vodu „na horšie časy“, lebo keď sa zmeny v spoločnosti posunú za určitú hranicu, bude najväčší nedostatok práve pitnej vody!

Vody bude veľa, ale nebude pitná, bude vysoko závadná a určitý čas až toxická, pre ľudský organizmus.

No VEDELI STE O TOM, že existuje deň, resp. noc, jedna jediná noc v roku, počas ktorej získava voda priam mimoriadne, až zázračné vlastnosti?

A ten čas je tu!

Dnes v noci, najlepšie po pol noci do rána, získava všetka voda, či už z prameňov, alebo rezervoárov, na sile v rozsahu, o akom dnešná veda ani len netuší!

Sú ale zanietenci, ktorí vedia o tomto fenoméne, sledujú ho roky a evidujú všetky poznatky.

Voda v širšom zmysle, predstavuje na Zemi eqivalent „Pravdy“. Nie nadarmo sa hovorí „Prameň vody živej“, to nie je len pripodobnenie, ale reálny dej.

Vo vode sa z jednej časti „materializuje Pravda“, ktorá má vo svojej forme a podstate dve prekrížené ramená, tvoriace presný a dokonalý Rovnoramenný Kríž a preto i voda obsahuje len dva prvky, vodík a kyslík, tvoriac tak najdôležitejšiu a najviac zastúpenú zložku nášho tela. Voda, ako vieme, predstavuje i základnú podmienku života, v hmotných svetoch.

Tak, ako je pre ducha človeka nevyhnutný pokrm duchovný, z Prameňa Pravdy, tak aj pre telesný aparát každého tvora na Zemi, je voda jednou z najzákladnejších podmienok, pre biologický život.

Voda na Zemi, čistá pitná pramenistá voda, má i svoje vyžarovania, na energeticky oveľa jemnejších úrovniach, čím človek prijíma i pre svoje astrálne a jemnohmotné telá, skrze takúto vodu, nielen osviežujúcu, ale predovšetkým ozdravujúcu posilu. Dokonca čistou „obyčajnou“ vodou, sa dajú účinne vyliečiť mnohé, i závažné choroby! No a v dnešnú noc, môže človek z vody, získať mnohonásobne viac, ako kedykoľvek inokedy!

V dnešnú nadchádzajúcu noc a zajtra ráno, teda z 18. na 19. januára KAŽDOROČNE, má každý človek možnosť, načerpať z pitnej vody posilu, aká sa nenaskytne každý deň.

Dokonca takáto voda, vydrží vo fľašiach a nádobách oveľa dlhšie, ako tzv. „marcová voda“. Vydrží pitná a bez závad niekoľko rokov a správne skladovaná, dokonca i niekoľko desaťročí!

  1. dní po veľkej udalosti, v ktorej mohol duchom bdelý človek, načerpať z obrovskej posily Lásky, pre svojho ducha, má v nasledujúcich hodinách možnosť načerpať ďalšiu obrovskú posilu i pre svoje hmotné a energetické telá.

Využite túto jedinečnú príležitosť pitím, umývaním, kúpaním a predovšetkým poďakovaním sa, za takýto Dar.

Potom si človek lepšie uvedomí, že sme ako ľudia na Zemi denne zahrňovaní Darmi prírody, tej prírody, ktorá je v skutočnosti naším príbytkom, ktorý nám daroval Stvoriteľ, pre náš pozemský vývoj.

Naučme sa vážiť si, čo máme a čo denne, často žiaľ bezmyšlienkovito používame, pretože nasledujúce obdobie prinesie časy, keď nám budú všetky tieto dnešné istoty, POSTUPNE ODOBERANÉ a my budeme následne strádať spôsobom, akému by sme dnes ešte sotva uverili.

Budúcnosť patrí bdelým, rozvážnym a zodpovedným ľuďom na Zemi!

Pokoj ľuďom dobrej vôle!

 

Otázka:

D.M. „Dobry den,prosim,muzete upresnit cas?…“

Pekný večer, sú to merania výskumníkov po celom svete, zmenené vlastnosti vody nastávajú už navečer 18. januára a energeticky najvyššie vlastnosti vykazuje voda ráno, 19. januára, čo ale neznamená, že jej zmenené vlastnosti v nej nepretrvávajú aj počas celého dňa 19. januára, i keď v oveľa menšej miere. „Energetika“ dňa sa výrazne mení v 6 hodinových intervaloch, k veľkým zmenám dňa dochádza od 24:00-2:00 hodiny v noci, od 6:00-8:00 ráno, od 12:00-14:00 napoludnie, od 18:00-20:00 večer a cyklus sa opakuje…Najsilnejšie vlastnosti má voda v tento deň vtedy, ak pripadne na konkrétny čas aj spln, resp. nov Mesiaca…

MIMORIADNA SPRÁVA! Rokom 2020, začína veľké obdobie zmien, na planéte Zem! POSOLSTVO pre výnimočný rok 2020! Nad obsahom nasledujúceho článku, by sa mal v hlbokej vážnosti, zamyslieť každý jeho čitateľ.

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529625x
Priemerná čítanosť článkov: 13938x

Autor blogu

Kategórie