Založ si blog

Mimoriadna udalosť: Našou slnečnou sústavou, onedlho preletí nezvyčajná Kométa, inak nazývaná ako „Hviezda Syna Človeka! „

Sme súčasníkmi mimoriadnych udalostí! Ešte sme poriadne nezaznamenali a nepreskúmali, v poradí druhého „medzihviezdneho návštevníka“, ktorý vstúpil do nášho solárneho systému za posledné dva roky a už sa blíži ďalšia, v poradí tretia „návšteva“, no tento krát to bude doslova a do písmena „Posol Boží“!

Kométu Borisov, ktorá bude v našich zemepisných šírkach, čiastočne i voľným okom viditeľná, na prelome mesiacov december/január a ktorá má bezpochyby pôvod v hlbokom, medzihviezdnom priestore našej Galaxie, onedlho vystrieda, už v poradí tretí objekt nesolárneho pôvodu, no tentoraz sa bude jednať o príchod mimoriadne jasnej a veľkej Kométy, ktorá však nebude kométou bežného typu!

Táto Kométa je a bude právom označovaná ako Hviezda Syna Človeka, pretože jej blízky príchod, ohlasuje záverečnú fázu biblického Posledného Súdu, zvestovaného v Zjavení Jánovom!

Nech teraz nikto nešpekuluje nad uvedeným faktom, pretože táto Kométa, bude nielenže viditeľná pre celé ľudstvo, ale jej účinky a sila, postupne vyvolajú nesmierne spoločenské a klimatické zmeny, na celej planéte!

Jadro tejto kométy totiž netvoria iba hmotné častice kvarkového pôvodu, ale jej jadro, je nabité mimoriadnymi silami Praduchovného druhu, ktorých prítomnosť v našom vesmírnom priestore vyvolá Dianie, aké na Zemi, doteraz ešte nikdy neprebehlo!

Mnohí guruovia, jasnovidci, ezoterici, či inak obdarení ľudia, zvestujú a hlásajú, príchod veľkých zmien, ktoré postihnú onedlho ľudstvo a hovoria pri tom o „veľkej transformácii“, o veľkom znovuzrodení, o „prechode“ do vyššej dimenzie bytia a cez všetko toto ich poznanie a vytušenie príchodu čohosi prevratného, ani oni nevedia, čoho súčasníkmi v skutočnosti sme!

Naša doba má určitú spojitosť a paralelu s udalosťami, ktoré sa na Zemi, udiali pred viac ako desaťtisíc rokmi.

Vtedy, po dobu 40 rokov, pred definitívnou skazou jedného veľkého svetadielu na Zemi, boli jeho obyvatelia varovaní a vystríhaní pred totálnym zničením, pokiaľ sa ešte v poslednej možnej chvíli, neuberú správnymi cestami, ktoré sú jasne zadefinované Božími zákonmi!

Bájna Atlantída, jeden obrovský Kontinent, musel byť vinou vtedajšieho ľudstva zničený a nenávratne potopený v hlbinách Atlantického oceánu, pretože drvivá väčšina jeho obyvateľov, sa svojím spôsobom života, úplne odvrátila od Boha a v ignorovaní Jeho neúplatných Zákonov, si privodila katastrofu netušených rozmerov!

Počas štyridsiatich rokov, mudrci a omilostení jednotlivci, zvestovali a vystríhali, pred týmto neblahým koncom, no len nemnohí pochopili vážnosť vtedajších varovaní a včas opustili toto mimoriadne rozľahlé a na tú dobu veľmi vyspelé územie, na ktorom sa jedno veľké ľudské pokolenie, pokolenie bájnych Titánov, vyšvihlo vo svojom vývoji vysoko do Výšin, aby vzápätí, letelo strmhlav k fatálnemu pádu!

Pre pýchu a rúhavé sebapreceňovanie, čím sa najmä vtedajší vládcovia Atlantídy, bezočivo postavili, voči skutočnému majiteľovi Zeme, ako aj skutočnému Majiteľovi ich životov!

Tým si spečatili svoj osud a stiahli so sebou aj obrovské davy, drvivú väčšinu obyvateľov, sprvoti duchovne veľmi vyspelej, Atlantskej kultúry.

Dlho predtým zvestovaná skaza, prišla vo chvíli, keď si už všetci mysleli, že všetky tie výstrahy a proroctvá, neboli pravdivé. No vzápätí, začala sa pre nich kataklizma rozmerov, aká sa dovtedy nad ľudstvom, ešte nikdy neprehnala!

Na to, aby bol v priebehu niekoľkých hodín, potopený jeden obrovský kontinent, rozlohou väčší, ako Európa, museli byť uvedené do zvýšenej činnosti mimoriadne sily Bytostného druhu a tak sa stalo, že naša lunárna obežnica, majúca predovšetkým na starosti gravitačnú rovnováhu na povrchu našej planéty, sa vychýlila zo svojej dráhy natoľko výrazne, že nakrátko došlo na Zemi, z dôvodu tohto jej výraznejšieho vychýlenia sa, ku gravitačnému kolapsu, pri ktorom sa doslova „pohli kontinenty“!

Celá Zem vtedy trpela týmto mohutným Dianím, no všetko Bytostné pôsobenie, sa sústredilo na nezvratné zničenie a potopenie tohto kontinentu, aj so všetkými obyvateľmi, ktorí na Atlantíde zotrvali, až do jej posledných dní!

Atlantská kultúra musela byť v tých časoch na príkaz Stvoriteľa zničená, pretože ak by sa tak nestalo, potom by už vtedy, hrozivo sa približujúci Posledný Súd, ktorý je teraz tesne pred nami, nenašiel na Zemi takmer žiadneho živého ľudského ducha! Jednalo sa vtedy doslova o „veľký reštart ľudstva“, podobný tomu, ako keď je človeku radšej amputovaná noha, než by mal pozemsky umrieť.

Jednalo sa vtedy o bytie či nebytie celého ľudstva!

Atlanťania dosiahli, počas svojho dlhého duchovného vývoja, vysoké Poznanie a časť tohto pravého Poznania o Stvoriteľovi, bola pred touto katastrofou, uchránená a presunutá do iných oblastí na Zemi, neskôr známych ako Prvá ríša Egyptská, Perzia, či niektoré ďalšie oblasti Blízkeho východu a Číny.

Atlantská kultúra sa vyvíjala niekoľko desať tisíc rokov, no za jedinú noc bola doslova vymazaná z povrchu Zemského!

Chce ešte niekto pochybovať, o Veľkosti a Moci Stvoriteľa, Majiteľa tejto Zeme, ako i Majiteľa všetkých ľudských životov na nej?

My však, budeme onedlho svedkami ešte ohromnejších udalostí, než tie, ktoré postihli Atlantídu!

Lebo tentoraz, bude podobným spôsobom postihnutá nielen šlovekom zašpinená Európa, ale celé ľudstvo a celá Zem!

Celá Zem sa bude otriasať v základoch vo chvíli, keď bude na Nebi žiariť Hviezda Syna Človeka, ktorá je rovnakého druhu, ako bola Hviezda Betlehemská, len s tým rozdielom, že je „obťažkaná“, nabitá, netušenou Praduchovnou silou „reštruktívneho“ charakteru, to znamená, že jej vplyv spustí na Zemi mimoriadne silné zmeny hmotného, ale predovšetkým duchovného druhu!

Tým budú uvedené do pohybu sily, majúce za následok razantné zvýšenie účinkov všetkých prírodných, resp. Duchovných a Božských zákonitostí, čo bude mať za následok prevratné udalosti a zmeny, na celej Zemi!

Ľudstvo, resp. jeho veľmi malá časť, ktorá po tejto Očiste na Zemi ešte zostane, bude TRVALÝM spôsobom, po veľmi dlhý čas, vystavená enormne zosilneným účinkom Božích zákonov, čím bude úplne a od základu podviazaná slobodná vôľa človeka!

Každý človek na Zemi POTOM, bude musieť konať iba skutky dobra, pretože bude k tomu nepriamo donútený. Slobodná voľba jeho rozhodnutí mu zostane, ale okamžite za ňu prevezme, pod tlakom týchto nových okolností, aj príslušnú zodpovednosť, resp. odmenu, z čoho jednoznačne vyplýva, že zotrvať na planéte, v tomto Novom usporiadaní Zeme, bude môcť iba taký človek, ktorý sa bude usilovať, zo všetkých síl sa vradiť do neoblomného pôsobenia Božích Zákonov! Bude teda môcť na Zemi žiť iba taký človek, ktorý bude s nimi súznieť, rešpektovať ich a bude sa nimi aj plne riadiť!

Každý rebel, každý človek, ktorý by chcel i potom vniesť opätovné zlo na Zem, bude z jej povrchu obratom odprataný, utrpí škodu nezvratného rozsahu, preto zakrátko nebude na Zemi jediného človeka, ktorý by chcel učiniť i tú najmenšiu krivdu, nebodaj zlo!

Ľudstvo bude takto doslova prinútené k zmenám kvality svojho správania a to od samého základu!

To ľudstvo, ktoré zostane po Veľkej Očiste, bude si svojim životom uctievať svojho Stvoriteľa v rozsahu, v akom to na Zemi ešte nikdy doteraz nemohlo byť zjavné. Pravá zbožnosť a pravá bohoslužba ľudstva potom, bude tak odlišná od všetkého toho náboženského blúznenia, aké sa deje na Zemi ešte dnes, ako i očistená od všetkého fanatizmu na jednej strane, či zarytého materializmu na strane druhej.

Ľudstvo, v poznaní svojej malosti pred Stvoriteľom, bude svojim každodenným životom, radostne tvoriť a pracovať a zakrátko sa nad ním rozhorí plamenná túžba slúžiť Stvoriteľovi v pokornej a čistej službe, skrze nepretržité pomoci svojmu blížnemu. Človek človeku bude opäť dobrodincom, pomocníkom a darcom a to do takej miery, že sused sa bude predbiehať so susedom, v radostnej pomoci a dávaní si navzájom, pretože len takýto druh prežívania, každému človeku spätne privodí tú pravú blaženosť a jásot, aká dnes, nie je na Zemi, u tohto ľudstva, ani len vytušená.

K tejto zrelosti ľudstva, to však ešte chvíľu potrvá. Dovtedy sa bude musieť jeho časť, pod tlakom enormne silných prežití, doslova znovuzrodiť, znovuzrodiť na tele i na duchu, aby si toto nové ľudstvo, mohlo zaslúžiť tú nezmernú Milosť, spočívajúcu v ďalšej možnosti zotrvania na tejto planéte.

Kto sa ešte včas a vopred, nepripraví na toto veľké Očistné dianie, nemôže počítať so žiadnou pomocou Božou, od ktorej, budeme v nastávajúcom Dianí, tak bytostne závislí.

Kiežby sa dovtedy prebudilo, čo najviac spiacich ľudských duší…

 

/Poznámka: Bližšie špecifikácie a symboliku kométy Borisov si priblížime v druhej časti článku/

 

 

Motto:

Svetom sa šíri Nové poznanie Pravdy, ktoré sprostredkúva jasné definície a jasné odpovede, na všetky nevyriešené otázky života!

Toto Nové Poznanie, bezpečne a isto vyplňuje všetky medzery, urovnáva všetky nezrovnalosti a sprostredkúva človeku presvedčenie, ktoré mu dáva takú istotu a taký základ, že nijaké dogmy cirkví, nijaké „zaručené informácie“ rôznych skupín a siekt, nemôžu ohroziť silu presvedčenia, ktorú, o všetkých dejoch okolo nás, môže človeku sprostredkovať jedine PRAVDA, ten najvyšší Zákon a Princíp, skrze ktorý vznikol nielen náš Vesmír, ale i celé rozľahlé Božie Stvorenie.

Je to práve a výhradne Pravda, ktorá je Podstatou sveta, ktorá je zároveň neoddeliteľnou súčasťou Boha Stvoriteľa!

Sme súčasníkmi doby pôsobenia Ducha Pravdy, ktorého ľudstvu zasľúbili už proroci v dávnych, biblických dobách a ktorého ľudstvu zasľúbil predovšetkým Ježiš, Syn Boží!

TEN, ktorý má uviesť ľudstvo do celej PRAVDY, túto Pravdu priniesol a táto Pravda má byť DNES šírená a zvestovaná, pre spásu tých, ktorí svojho ducha ešte celkom nezasypali nánosmi rozumu, nevedomosti a nepochopenia!

Každý jeden z vás, ktorý TERAZ čítate tieto riadky, vypočujte si volanie dnešnej doby:

„Keď príde Utešiteľ, ktorého vám Ja pošlem od Otca, Duch Pravdy, ktorý vychádza od Otca, On o Mne vydá svedectvo! … Ešte veľa vám mám toho povedať, ale teraz by ste to nezniesli /nerozumeli/. Keď však príde On, Duch Pravdy, uvedie vás do plnej Pravdy!… On MŇA oslávi, lebo z Môjho vezme a zvestuje vám. Všetko, čo má Otec, je Moje. Preto som povedal, že z Môjho vezme a zvestuje vám!“ Jn 15, 26-27; 16, 12-15.

Osláviť Ježiša a Jeho Posolstvo i jeho OBEŤ, nemožno iným spôsobom, ako očistiť Jeho učenie vo Svetle Pravdy, teda očistiť ho od všetkého falošného, nevedomého, ale i zámerne prekrúteného, teda od všetkých nánosov, ktorými bolo, sprvoti čisté Ježišovo učenie, až do dnešných dní, takmer celkom zasypané, nánosmi rozumu a náboženských dogiem!

Zo skutočného Ježišovho Posolstva, si náboženstvá po celej Zemi, urobili iba obyčajnú pozemskú firmu, majúcu za cieľ manipulovať a ovládať ľudí, v čo najširšom rozsahu!

Preto z pôvodného, čistého Ježišovho Posolstva, sa nedochovalo v týchto náboženstvách, do dnešných dní, už takmer nič, pretože všetko je tak prekrútené, že z čistého Svetla Pravdy, ktoré Ježiš ľudstvu priniesol, zostala v srdciach ľudí, iba ľudská pokrivenina a temnota, s pachuťou duchovnej smrti!

Takto a nie inak, spravovali náboženstvá, Ježišove Posolstvo, do dnešných dní!

Preto sa prebuďte v poslednej možnej chvíli všetci tí, v ktorých ešte celkom nezhasla túžba po Poznaní Pravdy, lebo len toto Poznanie, bezpečne povedie každého z nás cestami, ako byť lepším človekom, ako pomáhať ostatným podobne usilujúcim a ako sa naučiť žiť život, v zmysle Božích zákonov, ktoré sú tak zjavne prospešné pre všetkých, kto sa ich učí rešpektovať a dodržiavať.

Každý jeden z nás, má DNES rovnakú možnosť, načerpať posilu i Poznanie, z tohto Živého Prameňa Pravdy a dozvedieť sa tak, o skutočných súvislostiach života, v oveľa širšom rozsahu, než je vám predkladané tu a teraz, ako i v ďalších článkoch podobného zamerania.

Preto sa prebuďte všetci, ktorí máte v sebe, ešte aspoň trošku odvahy, k zmene svojho života, do úplne nového rozmeru bytia, ktorý Vám spätne, prinesie len požehnanie a radosť.

Je už načase, konečne vystriedať toto dnešné živorenie drvivej väčšiny z nás, za skutočný, Bohu milý život, plný toho najčinorodejšieho a najradostnejšieho pôsobenia.

Preto sa prebuďte duchom ešte dnes, lebo už zajtra môže byť neskoro. Pretože premeškať túto poslednú hodinu, k pravému prebudeniu sa k životu, predstavuje nezvratný proces, s fatálnym koncom, pre milióny rokov trvajúce duchovné bytie, každého jedného z nás…“

Poznámka pre všetkých čitateľov:

Tieto články sú určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet.

Nie je nimi nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté!

Každý nech si verí v to, na čo dosahuje možnosť jeho chápania, ale zároveň nech neuráža a nehaní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať.

Ak sú vám milšie dogmy a manipulácie, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na „lámanie chleba“!

 

 

 

Čakajú nás PREVRATNÉ UDALOSTI! Zmení sa od základu nielen spoločnosť, ale tieto zmeny, zasiahnu predovšetkým duchovnú oblasť našej existencie. Od základu sa zmení VNÍMANIE BOHA!

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Fico

Premiér vyzval predsedu Najvyššieho súdu, aby poskytol informácie o prerozdeľovaní spisov

24.04.2024 16:51

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529742x
Priemerná čítanosť článkov: 13941x

Autor blogu

Kategórie