Založ si blog

Falošný náboženský kult, o „Panne Márii“!

„Nepoškvrnené počatie!“

Ak by existovalo počatie bez spojenia muža a ženy, existovala by ľubovôľa, výnimka v zákone, teda niečo, čo stojí mimo pôsobenia Dokonalých Božích zákonov!

Ak by existovala táto ľubovôľa a tento chaos v smere „raz tak a raz onak“, ako sa nám práve hodí, tak by Ježiš nemusel podstúpiť počatie, narodenie a vývoj, ale mohol zostúpiť na Zem ako hotový človek a rovno mohol začať pôsobiť!

Rovnako i slnko na oblohe nemôže osvetľovať krajinu v noci a mesiac cez deň, voda nemôže tiecť „hore kopcom“ a piesok sa nemôže liať, rovnako tak nemôže existovať bezpočet podobných príkladov ľubovôle a chaosu, ktoré si vymysleli a privlastnili najmä náboženstvá, pod pláštikom „zázrak“ alebo „je to Božie mystérium“!

Systém = poriadok a rovnako, kde je poriadok a kde je systém, tam je i zákonitosť a logika vo veci!

Je preto nemožný taký dej, ktorý by obišiel tento Boží systém vo Stvorení! A preto ani Mária nemohla počať inak, len skrze telesné zblíženie sa s mužom! Navyše, ak malo byť podľa súčasného výkladu viery Máriino počatie nepoškvrnené, teda bez styku muža a ženy, znamenalo by to, že všetky ostatné počatia medzi mužmi a ženami sú poškvrnené!

Väčšie Bohorúhačstvo a väčšie nezmysly zlo na Zemi ani nemohlo presadiť! A ľudia im slepo uverili!

Čo potom tí, ktorí v najčistejšej láske počali a splodili potomka? Majú byť poškvrnení týmto Božím Darom počatia? Sú zaťažení hriechom? A akým hriechom? Podobne aj všetky bytosti a zvieratá v prírode sú „hriešne“, pretože sa množia a podliehajú svojím zvieracím inštinktom, prejavujúcich sa presne podľa Vôle Božej?

Kto vie tento hriech a túto „poškvrnu“ pomenovať z hľadiska neúplatnosti Božích zákonov?

Nikto! Nikto nedokáže vo Svetle pôsobenia Božích zákonov dokázať, že v čistej duševnej i telesnej láske, je počatie poškvrnením a hriechom, pretože počatie medzi mužom a ženou podľa Božích zákonov je Darom Božím!

V počatí je zákonitý dej, je to Boží Dar, daný prírode na Zemi i človeku, aby šiel vývoj dopredu a nijako inak sa nový fyzický život na Zemi nezachytí, len skrze počatie!

A z tohoto Daru, z prirodzeného a zdravého rozmnožovania sa, urobila cirkev špinu a poškvrnenie!

Aj preto kňazi žijú v celibátoch, aby sa nepošpinili v tomto smere! Neskutočná hlúposť a nevedomosť ľudí, ktorí sa takto rúhajú svojmu Bohu!

Človek by mal pochopiť, že všetky Dary, ktoré dal Stvoriteľ svojmu tvorstvu, majú byť užívané v zmysle obdarovania! Smieme všetko na Zemi i vo Stvorení užívať v zmysle svojho predurčenia – teda zdravo, v prospech vývoja a pre zdokonalenie života ako takého. Preto aj počatie má byť čisté, pokiaľ mu predchádzala čistá duchovná i pozemská láska. Poškvrna vzniká iba tam, ak sa človek oddá nemravnosti a orgiám, potom je poškvrnený a radí sa pod úroveň zvieraťa!

Mária počala skrze Ducha Svätého, len výklad tohoto obrazu cirkev na Zemi strhla do roviny blúznenia a zázračnosti!

Každé počatie je pod vplyvom pôsobenia Ducha Svätého, lebo Duch Svätý je Počiatok a Koniec všetkého vo Stvorení, je Alfou a Omegou, Pravdou a Zákonom a bez Neho niet žiadneho počatia a ani žiadneho života! Duch Svätý je časťou Boha rovnako, ako Ježiš a obaja pôsobia svojou nezmernou Silou do diaľav všetkých Stvorení.

V biblii sa nikde nepíše o skutočnom pozemskom otcovi Ježiša z dôvodu, že Mária sa o ňom nikomu nezdôverovala, pretože okolnosti týchto udalostí, boli mimoriadne spletité.

Tak, ako bola na Zemi vyhliadnutá pozemská matka pre príchod Ježiša, s rovnakou dôslednosťou bol vybraný aj jeho budúci pozemský otec.

Nič nie je a ani v tomto prípade nebolo dielom náhody, to len temno a zlé sily, dokážu odkloniť i zmariť plány zo Svetla.

To, ako sa udiali všetky tieto deje, je presne zaznamenané vo veľkej Knihe života a každý človek, čerpajúci Poznanie z čistého Prameňa Pravdy, sa môže objektívne a skrze presvedčenie, dozvedieť podrobnosti z týchto Večných záznamov Bytia.

Ježiš mal žiť v duchovne i pozemsky veľmi silnej rodine a preto bol za jeho pozemského otca vybratý vojenský dôstojník rímskeho pôvodu, teda riman, do ktorého sa plachá Mária, až neskutočne silno a čisto zamilovala.

Pohnuté udalosti tých časov však spôsobili, že spoločná cesta Márie a jej milovaného muža, sa nechcene rozišli.

Rímsky dôstojník Kreolus, však neúnavne hľadal svoju milú Máriu, táto však už nebola dostihnuteľná vo svojom domove, z dôvodu sčítania ľudu, za ktorým sa musela, už s náhradným mužom Jozefom, vysťahovať z Jeruzalema.

Vtedy sa stovky kilometrov prekonávali celé mesiace. Bola to doba nepredstaviteľná pre naše ponímanie sveta. Veď čo by si človek dneška, počal hoci len týždeň bez internetu, či nebodaj elektriny?

Civilizované časti planéty by prepadli úplnému chaosu!

Netreba ale túto históriu na tomto mieste príliš rozpitvávať. Kto má čulého ducha v sebe, dostane sa k Prameňu, skrze ktorý, pred jeho vnútorným zrakom, vyvstane verný obraz i o tejto dobe.

Na záver však treba ešte dodať, že Jozef, ktorý bol vyhliadnutý, ako možný náhradný pozemský otec Ježiša, sa svojej úlohy zhostil verne a zodpovedne a viedol s mladým Ježišom dlhé a užitočné rozhovory. Keď Jozef opúšťal tento svet, odprevádzal ho práve Ježiš, ktorého v tej chvíli Jozef plne spoznal a v zápätí vyriekol svoje posledné slová:

„Tak si to predsa Ty!“

Pre Jozefa, bolo toto prežitie, tým najväčším Darom od Stvoriteľa, s ktorým odchádzal na „druhý svet“…

Ak by ste sa však vtedy spýtali Jozefa, Márie, učeníkov a kohokoľvek, či Mária počala bez muža, všetci by vás vysmiali podobne, ako by ste im chceli tvrdiť, že Ježiš vstal so svojim telom z hrobu!

Tieto nehorázne lži rozšírili tí, ktorí si uzurpovali právo rozhodovať o tom, aký má byť Boh pre človeka na Zemi a ako sa má Boh na Zemi prejavovať!

Toto bezbrehé rúhanie sa Bohu, vyústilo do nezmerných náboženských lží, ktorým má  však byť v blízkej dobe, právom uštedrený definitívny koniec!

Treba ale spomenúť ešte jeden fakt, ohľadom pozemskej matky Ježišovej.

Nikde v biblii sa nedočítame ani len náznaky o tom, že z tejto osoby, by si mali náboženstvá vytvárať kult, ako sa to deje už celé stáročia na Zemi!

Týmto počinom, za ktorým stoja v skutočnosti temné sily, je odvedenie pozornosti od učenia Ježiša, od Pravdy, ktorú ľudstvu priniesol a to takýmto rafinovaným spôsobom, ktorým má byť blúznenie o Máriinom živote, o jej bolestiach, o jej vstúpení „na nebo“ a podobné náboženské dogmy a nezmysly.

Žiaľ, realita bola úplne odlišná.

Bola to práve Mária, ktorá nesúhlasila s verejným pôsobením Ježiša, ktorá neverila v toto jeho poslanie a stala sa dokonca prekážkou tohto Ježišovho spasiteľského poslania.

Cez to všetko, že v mladosti prežila spojenie so Svetlom, zvestovanie Anjela a niektoré ďalšie nadpozemské udalosti, v ruchu denného života, v jej vnútri všetko vybledlo natoľko, že sa stala dokonca nepriateľkou tohoto Ježišovho poslania!

Aj preto Ježiš, odišiel od svojej matky Márie bez jej požehnania, sklamaný a smutný zároveň.

Došlo to až tak ďaleko, že tento rozchod sa skončil dokonca hádkou a už nikdy za jeho života sa tento vzťah neupravil.

Mária až pod krížom precitla, spoznala, že Ježiš bol a je Synom Božím, no bolo už neskoro a týmto svojím predošlým nepriateľským postojom, si na seba uvrhla veľkú duchovnú i pozemskú karmu!

Ježiš býval zo svojej matky neraz smutný i pred svojimi najvernejšími a učeníci sa ho radšej ani nepýtali na túto tému, aby mu neprivádzali zbytočne ešte väčší smútok a nepohodu.

Pre mnohých dogmatických veriacich treba v tejto súvislosti spomenúť ešte fakt, že Mária pochopiteľne za týchto okolností nikdy nesprevádzala učeníkov a Ježiša na ich cestách, nikdy sa nezúčastnila žiadneho verejného pôsobenia Ježiša a ak v Jeho posledných dňoch za Ježišom predsa len prišla, tak znova len preto, aby ho odlákala a odhovorila od Jeho zámerov a cieľov.

Bola v nej na jednej strane zakorenená falošná materinská láska a obavy o svojho syna, no na strane druhej podľahla vo svojom srdci našepkávaniu Lucifera, ktorý v nej vyvolával falošný vnútorný hlas, bojujúci proti Ježišovmu poslaniu!

Ak by Mária žila podľa Pravdy, ktorú Ježiš aj pre ňu prinášal, ak by sa vydala aj ona na cestu Svetla, zákonite, vo svetle tej najjednoduchšej logiky vo veci, by zákonite Mária musela sprevádzať svojho syna na všetkých Jeho cestách.

V tomto spočívalo aj jej celkové poslanie, aby Ježiša na svet nielen priviedla, ale aby svoju sprvoti čistú ženskosť, vo svetle Ježišovho učenia rozvíjala a rozdávala i ďalej, najmä mladým ženám a dievkam, ktoré mali ďalej do sveta, zvestovať toto Božie Slovo a Posolstvo, prijímané skrze toto veľké Ježišovo pôsobenie na Zemi.

Veď si to len uvedomme a oživme v sebe ten obraz, Boží Syn, stojaci a pôsobiaci vedľa nás!

Tá predstava, tá úcta, tá milosť a blaženosť, tá veľkoleposť udalostí, by nám nedovolila ani spávať, len aby sme boli tomuto Vyslancovi zo Svetla nepretržite na blízku a pomáhali mu bez oddychu!

SYN BOŽÍ! Len málokto z ľudí tuší, čo tento Pojem v sebe skrýva a čo predstavuje!

No a Mária akoby neexistovala! Nepíše o nej biblia, nepodávajú o nej svedectvá učeníci a už vôbec nie jej pozemský syn Ježiš. Mária akoby od dôb zvestovania anjela a počatia, až po narodenie, ako keby neskôr potom ani neexistovala!

Dôvod prečo, je zrozumiteľný z okolností tak, ako sa vtedy udiali a teda zrozumiteľný pre každého, kto sa vážne zaujíma Pravdou a Pravdu Božiu postaví pred všetko náboženské blúznenie, fanatizmus a dogmy!

Existuje ale pravzor ženstva vysoko v Nebeských výškach, nesie vznešené Meno a práve jej obrazy sa zjavujú sem tam omilostneným na Zemi. Nie je to však Mária, ale vznešená ženská Bytosť, stojaca ako prvá po Bohu, pred všetkým ženstvom, na Najvyšších miestach Božej Ríše!

Vo svetle týchto skutočností, je potom dnešné náboženské blúznenie o Márii len bezbrehým rúhaním sa Bohu, za čo si bude musieť ľudstvo vytrpieť veľa bolestí a utrpenia, pretože uverilo náboženským zištným klamstvám, čím sa uzavrelo pred Pravdou božou, ktorú húževnato, až na malé výnimky, od seba odvrhuje!

Blažení sú tí, ktorí si v sebe uchovali schopnosti zdravšieho vyciťovania a myslenia, lebo oni ešte uvidia Svetlo Večnej Pravdy!

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529595x
Priemerná čítanosť článkov: 13937x

Autor blogu

Kategórie