Založ si blog

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile!

– Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku!

– Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách!

– Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko!

– Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA ZLA, v priamom prenose realizuje temné kroky k urýchlenej premene súčasnej demokracie na fašistický štát!

– Svojho času Hitlerov elitný kruh spolupracovníkov, by sa mal čo učiť od súčasného vládneho komanda na Slovensku!

Ale pekne poporiadku: Čo sa to rozbieha na Slovensku? Aké dôsledky musia priniesť tieto vládne zločiny na národe, ak sa národ nespamätá a konečne sa prestane prizerať týmto politickým ohavnostiam?

Bývalý premiér, ktorý z ministerského kresla riadi tento štát, nazval krajskú prokuratúru v Bratislave ako i generálneho prokurátora a ďalších sudcov, ktorí sa na toto viac ako rok trvajúce hrubé porušovanie zákonnosti na Slovensku nemohli už pozerať a začali konať, tak týchto spravodlivých nazval včera bývalý premiér V PRIAMOM PRENOSE pred celým Slovenskom MAFIOU, ktorá sa infiltrovala do silových a kontrolných zložiek a ktorú bude treba čím skôr VYČISTIŤ!

Obhajcovia oprávnene obvinených funkcionárov zo silových zložiek, ktorí zjavne pripravovali ďalšie ohavnosti a vykonštruované obvinenia a procesy pre nevinných ľudí, tak títo ich obhajcovia nazvali túto spoločenskú a profesnú likvidáciu tých, ktorí sa na toto, čo sa už rok deje na Slovensku, nemohli viac pozerať a začali konať, tak ich krok za krokom pripravovanú likvidáciu zo strany niektorých členov silových zložiek nazvali včera v priamom prenose obhajcovia obvinených ako BEŽNÝ RUTINNÝ postup a rozhovor vyšetrovateľov, na ktorom nevidia žiadnu závadu a je to vraj ich „bežný postup“! Likvidácia čestných vyšetrovateľov, sudcov, právnikov a prokurátorov, je podľa obhajcov právom obvinených „bežný postup“ a ničoho sa vraj nedopustili!

Musíme však byť objektívni: Najohavnejšiu politickú postavu v celých dejinách Slovenska – Matoviča, vychoval Fico, pretože nedokázal zabrániť štátnym rabovačkám a tak roky trvajúca korupcia a klientelizmus, tolerované Ficovou vládou, STVORILI MONŠTRUM s menom MATOVIČ!

V tejto situácii ako jednotlivci a ako národ už nemáme veľa možností, ako zvrátiť tento ohavný vývoj Diania na Slovensku a ak to nedokážeme, Slovensko sa v krátkom čase stane BAŠTOU TEMNA NA ZEMI!

Ak nezakročíme, skončili sme!

Ak generálna prokuratúra, Inšpekcia a tá časť Naky, ktorá bojuje za spravodlivosť, urýchlene nepozatýka a neobviní vysokých štátnych úradníkov a politikov, Slovensko sa zakrátko zmení na fašistický štát! Je preto žiadúca aj urýchlená pomoc ulice! Ak neurobí na Slovensku potrebný tlak na zmeny ulica skutočnou revolúciou, Slovensko sa prepadne do doby temna a následne budeme účastní na mimoriadnych tragédiách na Slovensku!

Vediaci mlčia, vediaci v drvivej väčšine spia! Svetlá činnosť vediacich „za oponou“ je nedostatočná a preto v danej situácii má národ jedinú šancu, postaviť sa zoči-voči tomuto zlu, inak sme všetci zdravo zmýšľajúci ľudia skončili!

Toto čo chystá vláda, však nemajú z vlastnej hlavy, majú i v tomto krytie západu. Všetko je v súčasnosti riadené svetovým elitárstvom, pretože ak padne Slovensko, zrúti sa aj celá V štvorka! Dochádza vám, o čo sa tu hrá? Ak padne V4, padne aj Rusko, lebo už nič nebude stáť v ceste likvidácii kultúry Slovanov!

Ide nám o všetko, uvedomujete si to Slováci?

Preto všetky známe osobnosti, politici, stany, odbory, kapacity Slovenska, intelektuáli, VŠETCI by ste sa mali spojiť, vyjsť do ulíc a stiahnuť so sebou národ!

Onedlho totiž spustia títo ohavní mocipáni núdzový stav a počas neho prekopú zákony a Ústavu Slovenska tak, že potom hrozí Slovensku väčšia katastrofa, ako Hitlerovskému Nemecku v tridsiatych a štyridsiatych rokoch minulého storočia! A ako všetko skončilo v Nemecku už vieme! Chceme dopadnúť rovnako?

Minister vnútra Mikulec, Minister financií Matovič, Špeciálny prokurátor Lipšic, by mali byť OKAMŽITE zatknutí, lebo práve oni budú viesť a inštruovať novo vzniknutú „pracovnú skupinu“, ktorá dostane za úlohu zmeniť zákony na Slovensku do podoby gestapácko fašistických vládnych praktík! Zlo na Slovensku bude týmto počinom PLNE ZLEGITIMIZOVANÉ!

Nesmieme sa prizerať na to, čo sa deje v priamom prenose okolo nás ako ovce na bitúnku, ktoré sa krok za krokom posúvajú na svoju porážku! Tento náš neslýchaný spánok, apatia, toto naše zhypnotizovanie konzumom a plytkosťou života, musí CEZ NOC skončiť, inak sme ako národ skončili my!

Celý tento účet už skoro dva roky burcuje vás Slováci, aby ste sa prebudili, pretože hrozby visiace nad Slovenskom boli pred rokom, dvomi i piatimi veľmi vážne a doteraz ste ich všetky, až na pár výnimiek, ignorovali.

Tvrdý duchovný i pozemský spánok národa je HLAVNOU PRÍČINOU toho, čo sa tu dnes deje!

Žilinka a spol. potrebujú rovnako našu podporu! Generálny prokurátor musí vedieť, že sa bije za národ, ktorý je hlasno počuť a ktorý právom vyjadruje svoju nespokojnosť nad rozmáhajúcim sa temnom v najvyšších štátnych štruktúrach!

Slovensko je vo VOJNOVOM STAVE, ak sa nespamätáme, výsledok tohto BOJA ZA PRAVDU bude našou kolektívnou katastrofou!“

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Matovič môže zabrániť vojne s Ruskom!

16.03.2021

Je to horšie, než sme si dokázali pripustiť! So Slovenskom bolo a je počítané ako so STRATEGICKOU KRAJINOU /patrí tam aj ČESKO/, v plánovanej vojne NATO verzus RUSKO, ktorá je na „programe dňa“ už v najbližšom období! Sulík s Matovičom sa hádajú už rok a vždy to vyriešili, vždy sa dohodli a nič sa medzi nich nemohlo postaviť také, aby bol dôvod iniciovať [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529090x
Priemerná čítanosť článkov: 13923x

Autor blogu

Kategórie