Založ si blog

Ľudia, dnes si pripomíname vraždu Syna Božieho! Uvedomujete si, aký ťažký, no Spravodlivý Boží trest, už onedlho, za toto násilné rúhanie sa voči Stvoriteľovi, postihne celé ľudstvo?

Veľká očista, ktorá na Zemi už prebieha a ktorá sa onedlho v plnej sile prevalí nad ľudstvom, je biblicky označovaná, ako „Posledný súd“. Bude to obdobie, v ktorom sa v priebehu krátkeho času, bude musieť vyrovnať a splatiť všetka karma ľudstva, aby sa toto mohlo očistiť od všetkých previnení z minulosti.

Tým jeho najťažším previnením však, je bezpochyby VRAŽDA, na Božom Synovi!

Boh Otec, z lásky k ľuďom, ktorí na Zemi zblúdili, poslal k ich záchrane svojho Syna, pretože jedine týmto spôsobom, mohli byť ešte nemnohí na Zemi, zachránení.

Syn Boží prišiel do temnoty Zeme zo všetkej nádhery Svetla, aby tu splnil veľkú misiu Lásky, aby skrze Lásku Božiu, opäť ukázal blúdiacim ľudským dušiam, Cestu Domov, do Duchovného Raja.

No ako sa mu ľudstvo, za túto nezmernú milosť, odvďačilo!

Jeden deň kričalo „Hosana“ a už na druhý deň „Ukrižuj ho!“

Týmto si ľudstvo na planéte Zem, vytvorilo bezprecedentnú karmu, ktorá sa musí „vybiť“, odčiniť, ktorou musí človek, ako neposlušný tvor na Zemi, splatiť svoj dlh Stvoriteľovi a úplne sa očistiť.

Rana za ranou, bolesť za bolesťou, budú v najbližších časoch striedané a prevalia sa silou hurikánu nad celým ľudstvom! Aby raz a navždy, z neho bola strhnutá všetka falošná domýšľavosť, všetko to rozumové blúznenie, všetka pýcha a namyslenosť, skrze ktoré sa človek na Zemi, postavil tak rúhavo, voči svojmu Stvoriteľovi, Darcovi života!

V duchovnom smere, sa práve začína obdobie Veľkonočného týždňa!

Každý jeden rok, ktorý je pred nami, bude predstavovať jeden deň z obdobia, v ktorom sa schyľovalo k tej najťažšej a najbrutálnejšej vražde, na Božom Poslovi!

Ľudstvo prežije na sebe samom, ako bolestivý a ostrý meč Spravodlivosti, si nasmerovalo vo svojej bezduchej ľahkovážnosti, vo svojej povrchnej plytkosti životov a vo svojej rúhavej domýšľavosti, proti sebe samému!

Iba nemnohí obstoja a unesú údery, tohto Božského Meča Spravodlivosti!

Preto sa ešte v poslednej chvíli prebuďte k duchovnému životu všetci tí, ktorí znovuzrodením svojho ducha, budú môcť onedlho vstúpiť do Novej, očistenej Doby, Doby pokoja a mieru na Zemi.

Nech je Svetlo na Zemi a Láska Božia, nech prekypuje opäť z ľudských sŕdc…

 

 

Odkaz na predošlý článok:

 

Koronavírus je len začiatok! Žijeme v zasľúbenej dobe Syna Človeka – Ducha Pravdy, čo už onedlho spustí ďalšie prevratné zmeny, po celej planéte.

 

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 529787x
Priemerná čítanosť článkov: 13942x

Autor blogu

Kategórie