BLESKOVÁ SPRÁVA! A je to tu! Svetoznámy vedec potvrdil a dokázal vedeckou metódou, EXISTENCIU VYŠŠEJ SILY, Inteligentnej Sily, ktorá stojí za vznikom Vesmíru!

21. novembra 2019, oris, Nezaradené

Doba suchopárneho materializmu sa končí, s definitívnou platnosťou! Mimoriadny rozruch vo vedeckej i náboženskej komunite! Stvoriteľ, Vyššia Moc, Absolútne Svetlo majúce Inteligenciu, Svätý Boh, nielenže existuje, ale Jeho nevyhnutná existencia bola konečne vedecky dokázaná!

Dôležité je však uvedomiť si to, že tento vedecký dôkaz svetoznámeho vedca nepotrvrdil a nedokázal existenciu akéhosi náboženského deduška na obláčiku, ako to predkladajú cirkvi, ale dokázal existenciou Majestátnej, nekonečnej Sily, schopnej mať „pod dohľadom“ akúkolvek udalosť nielen vo Vesmíre, ale v celom Stvorení!

Takto je zaručené, že čokoľvek v priestore biliónov a biliard svetelných rokov, je v okamžitom „dosahu“ týchto Síl, pôsobiacich z tohoto mohutného Zdroja!

Prevratný, senzačný objav! Doba suchopárneho materializmu sa končí, s definitívnou platnosťou!

Viac v nasledujúcich linkoch:

MIMORIADNE: Boh existuje! Je to už aj vedecky potvrdené

Čakajú nás PREVRATNÉ UDALOSTI! Zmení sa od základu nielen spoločnosť, ale tieto zmeny, zasiahnu predovšetkým duchovnú oblasť našej existencie. Od základu sa zmení VNÍMANIE BOHA!