Založ si blog

Otestujte sa teraz! Online test o tom, či som materialista, materialisticky zmýšľajúci človek, alebo človek citu, chápajúci nadhmotné dianie okolo nás!

Pod jedným z predošlých článkov, ktorý pojednával o blízkom príchode Hviezdy Syna Človeka, sa ozval diskutér, ktorému bol nejasný obraz, popisujúci „duchovný rozmer“ tejto Veľkej Kométy. Otázka znela:

Otázka: „Ako a čím, sa dá zmerať duchovná energia vesmírneho telesa? Asi zase za tým stoja americkí vedci, …teda rovné sci-fi…“

Odpoveď: Niečo duchovné, môže človek zmerať výhradne duchovným aparátom, teda duchovnými orgánmi svojho duchovného tela.

Nie sme len hmota. Dnes už medicína vie o tzv. biopoliach a ide v tomto výskume ešte ďalej. Máme teda aj telá v čisto energetickej rovine, čo znamená, že človek disponuje aj schopnosťami svojich jemnohmotných, alebo dokonca duchovných orgánov a tieto orgány, má v sebe človek buď rozvinuté, alebo zakrpatené.

Rozvíjajú sa používaním podobne, ako svaly činkami, alebo kardiokvalita tela kondičným behom.

Že to však väčšina ľudí dnes nedokáže, je zrejmé, lebo svet je orientovaný prevažne na konzum. To duchovné, bolo vytlačené takmer úplne z našich životov.

Nedávno som sa stretol s otázkou človeka, ktorý podobne, ako Vy, nedokázal chápať tieto vyššie súvislosti života, nevyhnutne pochádzajúce z Pravdy. Chcel dôkaz.

Tým, že bol čistým materialistom a podľa vyššie uvedeného mal v sebe zakrpatený práve tento „duchovný aparát“, schopný zachytiť s prehľadom deje, stojace nad hranicou hmoty, neustále požadoval dôkaz.

No neuvedomil si v tej chvíli, že predsa jeho existencia je tým najdôverihodnejším dôkazom, že život nemá počiatok na Zemi, ale v svetoch Duchovných. Pritom o nejakej evolúcii nemôže byť ani reči v zmysle, ako ju predkladá veda. Teda že život sa objavil na Zemi evolučnou cestou, z neživej hmoty sa postupne „sama od seba“,vytvorila hmota živá.

Spýtam sa Vás, chcete tvrdiť, že zhruba v prvej bilióntine sekundy počas Veľkého tresku, fotónové častice, letiace Higgsovým poľom, boli organického pôvodu?

Alebo prečo čať týchto častíc preletela týmto poľom „nedotknutá“, fotóny pokračovali ďalej, ale nemalej časti týchto „svetelných semienok“, toto Higgsove pole „prepožičalo“, či inak zabezpečilo hmotnosť?

Otázka nie je ani tak v tom, kde sa vzali tieto nehmotné fotóny a spomínané Higgsove pole, čoho dôsledkom bola tzv. Vesmírna polievka, teda kvark-gluonová plazma a len ďalším ochladením tieto kvarky v tejto „zmesi“ zrazu „rozoznali“ gluóny, interagovali spolu a vytvorili tak základ pre stavbu protónov a neutrónov, ale otázka znie, prečo to boli práve fotóny a prečo práve to spomínané pole, prečo časť preletela ako nehmotná častica a prečo časť ako častica obťažkaná hmotnosťou? Kde sa vzal ten systém, tento prvotný „hybný program“, stojaci za týmto formovaním sa hmoty?

Poďme ďalej, prejdime kvarky, gluóny i ostatné elementárne častice pre tvorbu atómových štruktúr, prejdime i atómy, prejdime cez molekuly a zastavme sa pri bunkách.

I tie jednoduché, ale i tie najzložitejšie, ako sú napríklad neuróny, pracujú sami v sebe, pod tým najdokonalejším programom.

Vedci si lámu hlavy nad tak mnohými dejmi, nad ktorými stoja úplne bezradne. Napríklad, tesne po počatí, sa začnú v lone matky tvoriť tzv. kmeňové bunky, zoskupené do akéhosi počiatočného neurčitého tvaru, prvotného plodu. No zakrátko, sa tieto primárne bunky začnú deliť na typ tzv. sekundárnych buniek, ktoré už presne „vedia“, ktoré z nich majú tvoriť tkanivá napríklad pľúc, srdca a ďalších ogánov, ktoré zasa začínajú tvoriť kostrový aparát a podobne. Kde sa vzala tá „programová matrica“, vďaka ktorej dochádza k takejto dokonalej vývojovej postupnosti?

Jeden vedec svojho času vypočítal a bolo to dokonca publikované aj v odbornej literatúre, že od Veľkého tresku k biologickému životu humanoidnej podoby, je potrebných 70.000 ZÁKLADNÝCH náhod, v prísnom slede za sebou a ani jediná by nesmela byť vynechaná, inak by život do tejto podoby, ako ho vo svojej rozmanitosti poznáme na Zemi dnes, nevznikol!

Ak by tento vedou opisovaný chaos, tento „pokus-omyl“ po Veľkom tesku prebiehal spôsobom nesystematickosti, „raz tak a raz onak“ a i milion krát dookola, tak dnes tu nemáme ani len najzákladnejšiu molekulu vodíka a nieto ešte mimoriadne zložitý humaniodný život!

Je predsa nad všetku logiku jasnejšie, že počiatkom nie sú žiadne fotóny, ani polia, ani kvarky a ani nič podobné, ale „softvér“, ktorý stojí za tým všetkým.

Otázka pre vás teda znie, kde sa pri vzniku Vesmíru vzal tento dokonalý program?

No a keď sa vrátime ešte k tomu spomínanému materialistovi, ktorý niečo duchovné nemôže ani len vytušiť a nieto pochopiť a neustále trval na tom, aby mu bol poskytnutý dôkaz, že nejaká Prvotná Pravda, ako Dokonalý Princíp Života existuje, tak mu bolo odprezentované ľahké, „antimaterialistické zaklínadlo“:

Človek živý v duchu sa nikdy nepýta po dôkazoch o existencii Pravdy Božej, NIKDY!

To ako keby sme niekomu povedali, že keď ráno vstane z postele, aby dýchal, že musí dýchať, ak chce prežiť.

Predsa tak samozrejmú vec by bolo absurdné niekomu odporúčať!

Tak, ako je existencia Božej Pravdy a tým aj Duchovných svetov samozrejmá, že človek, ktorý vedome z Pravdy čeprá Poznanie i posilu pre svoj život, by NIKDY, ani len vo sne nepýtal dôkaz o Pravde, pretože ho denne sprevádza a denne z nej žije a čerpá posilu pre svoj život duchovný a tým aj pozemský.

Naopak, materialista, žije už len ako akýsi biorobot, určitou zotrvačnosťou rýdzo hmotnej existencie bytia a nechápajúc ani zlomok toho, o čom je tu písané, neustále pýta nejaké dôkazy! Dôkazy o existencii duchovného sveta. i „nehmotnej Pravdy“.

Nechápe však, že je to práve on, ktorý tvrdohlavo i posmešne odmieta všetko to skutočne živé, čo tvorí komplexnosť bytia.

Sú to všetko poľutovania hodní ľudia, ak nie duchovní mrzáci…

Motto:

Svetom sa šíri Nové poznanie Pravdy, ktoré sprostredkúva jasné definície a jasné odpovede, na všetky nevyriešené otázky života!

Toto Nové Poznanie, bezpečne a isto vyplňuje všetky medzery, urovnáva všetky nezrovnalosti a sprostredkúva človeku presvedčenie, ktoré mu dáva takú istotu a taký základ, že nijaké dogmy cirkví, nijaké „zaručené informácie“ rôznych skupín a siekt, nemôžu ohroziť silu presvedčenia, ktorú, o všetkých dejoch okolo nás, môže človeku sprostredkovať jedine PRAVDA, ten najvyšší Zákon a Princíp, skrze ktorý vznikol nielen náš Vesmír, ale i celé rozľahlé Božie Stvorenie.

Je to práve a výhradne Pravda, ktorá je Podstatou sveta, ktorá je zároveň neoddeliteľnou súčasťou Boha Stvoriteľa!

Sme súčasníkmi doby pôsobenia Ducha Pravdy, ktorého ľudstvu zasľúbili už proroci v dávnych, biblických dobách a ktorého ľudstvu zasľúbil predovšetkým Ježiš, Syn Boží!

TEN, ktorý má uviesť ľudstvo do celej PRAVDY, túto Pravdu priniesol a táto Pravda má byť DNES šírená a zvestovaná, pre spásu tých, ktorí svojho ducha ešte celkom nezasypali nánosmi rozumu, nevedomosti a nepochopenia!

Každý jeden z vás, ktorý TERAZ čítate tieto riadky, vypočujte si volanie dnešnej doby:

„Keď príde Utešiteľ, ktorého vám Ja pošlem od Otca, Duch Pravdy, ktorý vychádza od Otca, On o Mne vydá svedectvo! … Ešte veľa vám mám toho povedať, ale teraz by ste to nezniesli /nerozumeli/. Keď však príde On, Duch Pravdy, uvedie vás do plnej Pravdy!… On MŇA oslávi, lebo z Môjho vezme a zvestuje vám. Všetko, čo má Otec, je Moje. Preto som povedal, že z Môjho vezme a zvestuje vám!“ Jn 15, 26-27; 16, 12-15.

Osláviť Ježiša a Jeho Posolstvo i jeho OBEŤ, nemožno iným spôsobom, ako očistiť Jeho učenie vo Svetle Pravdy, teda očistiť ho od všetkého falošného, nevedomého, ale i zámerne prekrúteného, teda od všetkých nánosov, ktorými bolo, sprvoti čisté Ježišovo učenie, až do dnešných dní, takmer celkom zasypané, nánosmi rozumu a náboženských dogiem!

Zo skutočného Ježišovho Posolstva, si náboženstvá po celej Zemi, urobili iba obyčajnú pozemskú firmu, majúcu za cieľ manipulovať a ovládať ľudí, v čo najširšom rozsahu!

Preto z pôvodného, čistého Ježišovho Posolstva, sa nedochovalo v týchto náboženstvách, do dnešných dní, už takmer nič, pretože všetko je tak prekrútené, že z čistého Svetla Pravdy, ktoré Ježiš ľudstvu priniesol, zostala v srdciach ľudí, iba ľudská pokrivenina a temnota, s pachuťou duchovnej smrti!

Takto a nie inak, spravovali náboženstvá, Ježišove Posolstvo, do dnešných dní!

Preto sa prebuďte v poslednej možnej chvíli všetci tí, v ktorých ešte celkom nezhasla túžba po Poznaní Pravdy, lebo len toto Poznanie, bezpečne povedie každého z nás cestami, ako byť lepším človekom, ako pomáhať ostatným podobne usilujúcim a ako sa naučiť žiť život, v zmysle Božích zákonov, ktoré sú tak zjavne prospešné pre všetkých, kto sa ich učí rešpektovať a dodržiavať.

Každý jeden z nás, má DNES rovnakú možnosť, načerpať posilu i Poznanie, z tohto Živého Prameňa Pravdy a dozvedieť sa tak, o skutočných súvislostiach života, v oveľa širšom rozsahu, než je vám predkladané tu a teraz, ako i v ďalších článkoch podobného zamerania.

Preto sa prebuďte všetci, ktorí máte v sebe, ešte aspoň trošku odvahy, k zmene svojho života, do úplne nového rozmeru bytia, ktorý Vám spätne, prinesie len požehnanie a radosť.

Je už načase, konečne vystriedať toto dnešné živorenie drvivej väčšiny z nás, za skutočný, Bohu milý život, plný toho najčinorodejšieho a najradostnejšieho pôsobenia.

Preto sa prebuďte duchom ešte dnes, lebo už zajtra môže byť neskoro. Pretože premeškať túto poslednú hodinu, k pravému prebudeniu sa k životu, predstavuje nezvratný proces, s fatálnym koncom, pre milióny rokov trvajúce duchovné bytie, každého jedného z nás…“

Poznámka pre všetkých čitateľov:

Tieto články sú určené LEN pre tých, ktorí vážne hľadajú pochopenie toho, ako funguje svet.

Nie je nimi nikomu nič ponúkané, ani nimi nemá byť nikomu nič vzaté!

Každý nech si verí v to, na čo dosahuje možnosť jeho chápania, ale zároveň nech neuráža a nehaní tých, ktorí sa snažia duchovne vzdelávať a chcú sa ako ľudia aj vyvíjať.

Ak sú vám milšie dogmy a manipulácie, verte im, ale potom nezúfajte, keď dôjde na „lámanie chleba“!

 

Mimoriadna udalosť: Našou slnečnou sústavou, onedlho preletí nezvyčajná Kométa, inak nazývaná ako „Hviezda Syna Človeka! „

Blížiace sa zmeny, ktoré sa na Zemi ešte nikdy neudiali! /Časť I. /

05.01.2022

Slobodná vôľa človeka, ako ju poznáme dnes, na dlhú dobu zanikne! Doba, ktorá je tesne pred nami, prinesie na planéte Zem nepredstaviteľné prevraty. Najviac však bude postihnutý človek, pretože utrpí dosť výrazne jeho slobodná vôľa. V tomto smere dôjde k prevratným zmenám a to až do takej miery, že čokoľvek falošné, zlé, každému človeku privodí okamžité [...]

Mimoriadna správa: Aktuálne je Celosvetový výpadok facebooku, messengeru a ďalších aplikácií!

04.10.2021

Facebook momentálne čelí najväčšiemu výpadku svojich servrov v jeho doterajšej histórii! Nikto nevie čo sa deje, zrejme len zainteresovaní. Je veľmi pravdepodobné, že sa jedná o cielený útok na tohoto virtuálneho komunikačného giganta. Podľa hlásení Downdetectoru je problém celosvetový. Na výpadok upozorňujú ľudia naprieč Európou, Spojenými štátmi aj Áziou. [...]

Mimoriadne správy! Čierny štvrtok pre Slovensko! Pápežom dovezené temno sa zhmotňuje! Je žiadúca urýchlená pomoc ulice!

17.09.2021

– TEMNO, prinesené na Slovensko Pápežom sa zhmotňuje a nabralo na sile! – Boj medzi Spravodlivosťou a nespravodlivosťou na Slovensku! – Slovensko smeruje k totálnej anarchii v silových a kontrolných zložkách! – Po dobrých vyhliadkách nedávnych dní prišiel ČIERNY ŠTVRTOK pre Slovensko! – Ľudia by mali vyjsť okamžite do ulíc, pretože táto VLÁDA [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 38
Celková čítanosť: 528867x
Priemerná čítanosť článkov: 13918x

Autor blogu

Kategórie